Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

da, da... u bloku 26 zidaju crkvu i parohijski dom koji treba da liči na milošev konak :isuse:

Posted
da, da... u bloku 26 zidaju crkvu i parohijski dom koji treba da liči na milošev konak :isuse:
konak je sazidan kolko videh odavno ili je to zupni dvor™, onolika tabla za izdavanje poslovnog prostora stoji ihahaj. gospod trlja ruke.

bice opet shta je bilo. obichno ide tako kad se ne nauchi dovoljno a predje u sledeci razred. ako -_-

sent from bubamoto

Posted
On 30.6.2018. at 16:47, beta kentauri said:

mislim da su ovi provalili unosniji biznis od katolika i to cepaju. 

uostalom, eno ih u bloku 26 gde se bave lux stanogradnjom. 

nekako mi se cini da su vatikanska banka i sva imovina i racuni katolicke crkve po svetu u mnoooogoooo boljem stanju nego sve pravoslavne crkve na planeti + sto od nekih preduzeca katolicke crkve ima i koristi, od bolnica na primer

Posted
35 minutes ago, Pontijak said:

nekako mi se cini da su vatikanska banka i sva imovina i racuni katolicke crkve po svetu u mnoooogoooo boljem stanju nego sve pravoslavne crkve na planeti + sto od nekih preduzeca katolicke crkve ima i koristi, od bolnica na primer

ovi su kasno ušli u biznis.

daj im malo vremena :happy:

Posted
12 minutes ago, beta kentauri said:

ovi su kasno ušli u biznis.

daj im malo vremena :happy:

pa ok, sta je to pola milenijuma dok ne nauce trikove :D

Posted

i ovo ce proci nezapazeno i nece biti protesta

Stara zgrada IKARUSA, predratne fabrike aviona, a današnje fabrike za proizvodnju autobusa (IKARBUS) bila je svedok vremena i jedne epohe u industrijskom i urbanističkom razvoju Zemuna, Novog Beograda, Beograda, Srbije i Jugoslavije i uemsto da bude proglašena za spomenik kulture u kojoj bi se nalazila neka institucija kulture, ona se pod udarom bahatog investitorskog urbanizma petvara u ruševinu.
Ono što nisu uništili nacistički bombarderi 6. aprila 1941. godine uništićemo sami..

Posted

Kakvi protesti, za to se glasalo.

Posted
2 hours ago, Pečorin said:

Kakvi protesti, za to se glasalo.

i eto udovoljeno je onima koji su za to glasali

36560222_10156291104175943_872090949084250112_n.jpg

Posted

Meni se žena koja radi u NeimarV preduzeću koje gradi tamo grohotom smejala kad sam rekao:

čujem da ćete i čuvati muzej...

bilo je:

Dečko, dobili smo papire, koga briga za to...

Posted
1 hour ago, Pontijak said:

i eto udovoljeno je onima koji su za to glasali

Kolika moras da budes neotesana budaletina da prenosis gluposti o nacistickim bombarderima iz 1941 godine kad su Ikarus bombardovali Amerikanci 1944 godine kada i Zmaj i kada su izginuli cak i logorasi na Starom Sajmistu?  Tada je stradao pradeda moje dece.

Posted
3 minutes ago, fonTelefon said:

Kolika moras da budes neotesana budaletina da prenosis gluposti o nacistickim bombarderima iz 1941 godine kad su Ikarus bombardovali Amerikanci 1944 godine kada i Zmaj i kada su izginuli cak i logorasi na Starom Sajmistu?  Tada je stradao pradeda moje dece.

plus direktan pogodak u porodiliste.

Posted

Zar nije i Radova alatnica bila proglasena za neki spomenik industrijske arhitekture? Vidim da je naceo neki "karijes" i cini se da nece preziveti. Morace da se"vadi"

Posted
2 minutes ago, foto said:

Zar nije i Radova alatnica bila proglasena za neki spomenik industrijske arhitekture? Vidim da je naceo neki "karijes" i cini se da nece preziveti. Morace da se"vadi"

Ima ko ce to.

Beograd je inace ubio rekordno mnogo spomenika industrijske arhitekture i unistio jos rekordnije artefakata industrijske arheologije.

Sreca sto je Rakovica relativno skrajnuta, ko ubije par zgrada u '21. maju' zasluzice dozivotnu robiju, ali ne sumnjam da ce se, kada dodje na red naci investitor.

Posted

Nije, u Rakovici, ni IMR za bacanje. Sa upravnom zgradom i hotelom u istom stilu. 

Posted

nije rakovica dovoljno skrajnuta nego trenutno nije interesantna kao pogodna lokacija za investitore. svanuće i taj dan... živi bili pa videli.