Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Bila je završena, a onda malo udarilo sunce i kiša pa se odvršila, evo sad je popravljaju već par mjeseci, pošto su tako dobro odradili posao u prvi mah

Posted

crkva je predviđena planom detaljne regulacije. trebali su da se bune tokom faze izrade plana ali tada nisu ni znali da će da kupe stanove u naselju. teoretski i dalje imaju šanse da se izvrši konverzija namene u neku komplementarnu. pitanje je samo šta je komplementarno verskom objektu. teško će protiv spc, oni su gori od narko kartela. 

Posted
18 hours ago, namenski said:

korida4-veb.jpg

korida3-veb.jpg

korida5-veb.jpg

Hide contents

Loz.jpg

ovo taš?

kad je bilo?

Posted (edited)

cudi me kako spc nema nos za zdravstveni biznis™ pa lepo pootvara domove zdravlja i kao pravi kartel naprave sporazom sa republickim fondom za zdravstveno osigiranje da se pihvataju osiguranici sa zdravstvenim karticama pod istim uslovima kao i u tzv. drzavnim zdravstvenim ustanovama pa da se u spc kasu, sektor zdravstvo, upumpava kinta i naravno sve fakture da budu naduvane kao da su u pitanju klinike u svajcarskoj i eto svi zadovoljni, i spc i stanari stepe koji bi dobili dom zdravlja :D  nikada nece oni postati pametni kao katolicka crkva  koja je poznata i po svojim bolnicama u svetu

Edited by Pontijak
Posted
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ovo taš?

kad je bilo?

Tas, neke 60-te, ne znam tacno, naleteo cisteci 1 stari HD.

Inace, spanska ekipa nije bila tikva bez korena:

Dominguin_Gardner.jpg

Uz gostovanje Harlem Globtroters-a, ovo je verovatno bio vrh tadasnje beogradske egzotike :D 

Zao mi je sto ne mogu da se nadju snimci gostovanja u Beogradu tih godina...

Posted

e da, bila je i MoMa juna 1956 u Bg :) ovo je ta postavka u Parizu 1955, bio sam lenj da trazim fotke iz Bg po netu

2014_12_144-50Ans-Paris-1955WEB3.jpg,2000.jpg

Posted

A, pa taj kulturno-umetnicki deo je nesto drugo :sleep:

henri-mur-02.jpg

Neka 1955...

Posted

da daaaa to je taj zli jugoslovenski komunizam u vremenu kada je bio u punoj snazi, ta tamnica naroda narocito tamnica srpskog naroda kada je prestoni beograd devastiran i poseljacen :D

Posted
6 hours ago, Pontijak said:

cudi me kako spc nema nos za zdravstveni biznis™ pa lepo pootvara domove zdravlja i kao pravi kartel naprave sporazom sa republickim fondom za zdravstveno osigiranje da se pihvataju osiguranici sa zdravstvenim karticama pod istim uslovima kao i u tzv. drzavnim zdravstvenim ustanovama pa da se u spc kasu, sektor zdravstvo, upumpava kinta i naravno sve fakture da budu naduvane kao da su u pitanju klinike u svajcarskoj i eto svi zadovoljni, i spc i stanari stepe koji bi dobili dom zdravlja :D  nikada nece oni postati pametni kao katolicka crkva  koja je poznata i po svojim bolnicama u svetu

mislim da su ovi provalili unosniji biznis od katolika i to cepaju. 

uostalom, eno ih u bloku 26 gde se bave lux stanogradnjom. 

Posted

nije 26 nego 32. zidaju u saradnji sa sdpr. djavo je uvek blizu i spreman :wicked:

sent from bubamoto