fonTelefon Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Narod sad zeljno iscekuje isti rezultat kao i sa Goranom Knezevicem bitangom iz DS i SNSa.
Mr.Mxyzptlk Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 52 minutes ago, Friend said: Je l nategao cesmovacu pred kamerama? jeste.
jorma shparga Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 Goran Knezevic likes this! Da ima drustvo tamo gde ide...
Pontijak Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 (edited) hajde vi mladji koji se secate hemije iz srednje skole koliko se ja prisecam metan se ne mesa sa vodom tako da ne vidim kako bi bilo moguce piti vodu u kojoj ima metana, hajde da je rec o jupiteru gde je valjda metan u tecnom stanju ili na saturnu ili gde vec, pa da prodje ali tamo vode a bogme ni vodovoda meni cudno kako krenule urbane legende koje se prirodom interneta sire brzinom svetlosti, pre neki dan davilice™ u automobilima kojima sofiraju zene, danas metan™ u vodovodu a to sto ljudi vise kupuju flasiranu vodu, to nije dokaz nizasta jer su vec poverovali u vodu sa metanom Edited June 14, 2018 by Pontijak
Pontijak Posted June 14, 2018 Posted June 14, 2018 6 hours ago, gospa buba said: idemo na to da je iz ruchka ispario kuvanjem ljudi mnogo prde dok sire takve vesti pa postoji realna opasnost od eksplozija metana, plasim se da izadjem sada iz kombinata i zapalim cigaretu
Apollo Creed Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Radojičić: Da se sa vodom nešto desi, istog momenta bi građanima bila ugašena
darling Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 (edited) Quote FUDBAL ZATVARA CENTAR GRADA Od 14.00 do 20.00 izbegavajte OVE ulice, promene na sedam linija GSP U okviru organizacije praćenja prenosa Svetskog prvenstva u fudbalu na Trgu Nikole Pašića, gde je postavljen veliki video-bim, danas od 14.00 do 20.00 (nije jasno zašto ne do 22.00 kada se igra derbi dana) predviđeno je zatvaranje ulica Trg Nikole Pašića na delu od Bulevara kralja Аleksandra do Terazija, kao i ulice Dečanska na delu od Trga Nikole Pašića do Teraziskog tunela. pusite kurac mamu vam jebem govnarsku. inace, folic ahitetks otvorili novo gradiliste u cara urosa 47. Edited June 15, 2018 by darling
Pontijak Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 neke blokade saobracaja su zlo usmereno protiv naroda i drzave a neke blokade saobracaja su za dobro naroda i prosperitet drzave.
Arkadija Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 FUDBAL ZATVARA CENTAR GRADA Od 14.00 do 20.00 izbegavajte OVE ulice, promene na sedam linija GSP Ne mogu da opišem koliko mi je milo što se u naznačeno vreme, sručio potop biblijskih razmera.
halloween Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Ima boga™. Jeste da sam upravo i ja pokisla tom prilikom, doslovno do gole kože + upropastila cipele,
Recommended Posts