Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, renne said:

Od nigde za nigde

Није баш тако.Из Србије свих 6 у Србију ниједна.

Posted

da, bice parking nasred stigodishnjeg bulevara. kad su usrali bulevar avnoja, shvatili su da je to mnogo dobro i da sve treba tako.

sent from bubamoto

Posted
19 hours ago, renne said:

A ja sam bio uveren da Drugi i Treći bulevar nisu bili završeni do pre neku godinu. Beše šuma između bloka 21 i VMC-a. 

Posted

Evo i ovaj siroki drum sto izlazi na most pusten u saobracaj prosle godine

Posted (edited)

Mislio je zumbul na centar grada.

...

Ovo je prvi veliki novi bulevar u centru Beograda posle bezmalo sto godina.

...

enivej,

planiraju bulevar sa šest voznih traka za deo grada zatvoren za sve građane koji ne žive tu.

Edited by J-♣
Posted

Bara Venecija je do mojega centar grada

Posted

Beograd se na ovaj način vraća pravilnoj urbanističkoj gradnji, što znači da se prvo donesu planovi, izgradi infrastruktura, pa tek onda zidaju stambeni i poslovni objekti"

:8_laughing:

To reče nakon što je podigao dve kule u BnV bez ikakve prateće infrastrukture

Posted

Da li neko zna sta koji Q*ac rade na ulazu na Stari most, iz Karadjordjeve blokiran ulaz na most.

Mogu autobusi desno ka stanici, a ko hoce na most mora u traku gde su tramvaji. Haos kakvog nema u oba smera i celoj Karadjordjevoj.

A bas me zanima zasto?

Posted

zato shto vec mesec i neshto nema nikakvog sranja sa zastojima po gradu. oce da se odvikne stado dok ne pochnu nove neke iskopine. mora neshto da se makar simulira.

sent from bubamoto

Posted

vežbaju za raskopavanje karađorđeve, savskog trga, pparka, gavrila principa, rasturanje mosta... 

Posted

pa shto savski trg sad?

sent from bubamoto

Posted

a di misliš da natakare stefana nemanju? moraju prvo malo da raspreme oko štajge, malo da razruju i razruše ono malo što je ostalo. 

Posted

Vesic obecava parking mjesta za majke s djecom, posto iz kola izlaze u rastresitijoj formaciji nego ocevi s djecom.