gospa buba Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 (edited) Zar nije rekonstrukcija Golupca pod lupom Uneska pa su ipak stavljali kamenje pogrešne boje? mislim da i akropolj rade kamenom pogreshne boje, i koloseum, prosto mora tako, a boja ce doci vremenom. koloseum malo i zafarbavaju zbog toga. dodushe ovi geniji ko zna shta rade, kod njih samo ima veze koji kamen ima kod buraza i shuraka u shteku, pa ce to da se radi Edited November 11, 2017 by gospa buba
darling Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 hocemo nove stepenice na kalisu od asfalta!
Frile Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 (edited) Zar nije rekonstrukcija Golupca pod lupom Uneska pa su ipak stavljali kamenje pogrešne boje? Bojim se da su Golubac malo mnogo više upropastili (i meni pade na pamet kad je Buba spomenula malterisanje Pećke patrijaršije) Edited November 11, 2017 by Frile
gospa buba Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 pa najbolje je svoje upropastiti. danas je druga (evropska) klima, nema vishe restauracije, samo konzervacija. to je novi koncept.
Tihajeza Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 izvadili kocku, pa je sada Skaradska asfaltirana. :ziga: aj neka i vrate lepšu i stariju kaldrmu, ali zašto dupli ivičnjak? bio je jedan ivičnjak trotoara, a sad na 30cm još jedan?
beta Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 neverovatno kolike su štetočine. danas sam gledala šta planiraju da rekonstruišu/urnišu sledeće godine. biće to igranka bez prestanka. u najavi kmiloša i karađorđeva.
kud u maglu Simoviću Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 (edited) jel kmiloša, ono sa garažom ispod? to će da bude spektakl Edited November 11, 2017 by kud u maglu Simoviću
Sestre Bronte Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 oduvek sam želeo da skadarliji neko jebe sve po spisku hvala vučiću za samo....
Đipalo Junuz Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 neverovatno kolike su štetočine. danas sam gledala šta planiraju da rekonstruišu/urnišu sledeće godine. biće to igranka bez prestanka. u najavi kmiloša i karađorđeva. Kmiloša cela odjednom ili je možda neko pomislio da bi to moglo u fazama? I šta uopšte ima da se rekonstruiše? Deluje da je poenta je u kopanju tih nekih podzemnih parkinga i u pravljenju prilaza za ono čudo na početku, kod Mostara?
gospa buba Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 karadjordjevu i kneza milosha molila bih istovremeno. i pupina, gazelu i gagarina. vreme je. od zemuna nek sjebu muhara i to ce biti dosta.
Anonymous Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Kako je ružan grad, to je neverovatno. Prosjaci, pijanci, ćelavi majmuni, ižvrljano, razvaljeno, raskopano, nakićeno. Kud se vratih jebo me bog ludog.
gospa buba Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 grad mi nije kriv. jeste da je neprekidno meta varvara.
Anonymous Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 grad mi nije kriv. jeste da je neprekidno meta varvara. Pa uspeli su da ga razore, nema sumnje.
Recommended Posts