Jump to content

Dokumentarci

Featured Replies

Je l zna neko ima li gde da se skine ovaj dokumentarac:4838612345_00bbdd69ae.jpg"Fix: The Ministry movie"Ili makar, ako ima negde da se pogleda onlajn, svejedno mi je.Anyone?

• Replies 2.2k
  • Views 284.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Pravo vreme za Summer of Soul    

• Istanbul i macke koje cine taj grad, da se istopis  .    

• Lezilebovich
    Lezilebovich

nisam gledao, samo kopipejstujem ... Jedan od najjačih kandidata za Oskara za dokumentarni film je rumunski “Collective” (režija Alexander Nanau) o istoimenom klubu u Bukureštu gde je poginulo

Posted Images

nece to jos, pre 15 dana tek izasao, nije nesto popularan...no, proveravacu, pa ako nadjem saljem link.[ako nadjes pre mene, budi drug]

nece to jos, pre 15 dana tek izasao, nije nesto popularan...no, proveravacu, pa ako nadjem saljem link.[ako nadjes pre mene, budi drug]
Dođavola. <_< [oću]
FINALPOSTER-new-billing-block21.jpgDobar, ali ipak film pre svega za fanove.senna-movie.jpgSjajan film, cak i za one koji nikad nisu culi za Senu. Ako takvih ima na ovom svetu.

Edited by Radoye

+1, Senna prebija :Hail: Preporuka za sve, a posebno je šteta da ne pogledaju mladji koji, poput mene, nisu bili u prilici da gledaju majstora uživo...nisam mnogo toga znao o Senni, rivalitetu sa Prostom, itd., i odlična je stvar što sad postoji ovako dobar dokumentarac o svemu tome.

To izašlo, ili će tek, ima li se svuče negde da ne kažem "kupi"?
bila je to specijalna projekcija, u jednom od bioskopa sela moga, za uzi krug odabranih :s_d: na zalost, ocekivanja su nam bila iznevjerena, te teska srca moram priznati da je hella bio u pravu

Senna je stvarno dobar. Zna li neko gde mogu da nadjem Ex YU prevod? Hocu da ga spodelim sa komsilookom. :D

Preporuka za:rush-beyond-the-lighted-stage%28movie%29.jpg

Izvinjavam se što ne okačih ranijeGagarin

the-parking-lot-movie-poster-3.jpg?w=397Parking Lot - Pizdarija! Zivotna filozofija iz ugla radnika na parkingu u izvesnom Charlottesvilleu...best-worst-movie-2009_poster.jpgBest Worst Movie - Zaista zanimljiv i na momente dirljiv dokumentarac o filmu Troll 2 i svim retosima koji su ucestvovaliA Complete History of My Sexual Failures - na pocetku mi glavni lik fiiino isao na sam vrh pishe, ali do kraja ti ga bude zao. Solidno.EDIT: Upravo procitao: In 2009, the rights for A Complete History of My Sexual Failures were purchased by Universal studios. The Hollywood remake will be directed by Jay Roach[4] (Meet the Fockers, Austin Powers). Waitt is an Executive Producer on the film.[5] Not cool...

Edited by scab

jel se cinema komunisto ikad pojavio na torentima?

Isuse, Naomi Klein. :isuse: Pokusao sam da gledam vise od 20 minuta... ne mogu. Samo mi nije jasno koji ljudi uopste veruju u ove splacine. Mises, Hayek i Friedman su i dan danas, teska ekonomska alternativa.Jos uvek jasu Keynes i Krugman. Drzavne intervencije FTW.