Patty Lee Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Je l zna neko ima li gde da se skine ovaj dokumentarac:"Fix: The Ministry movie"Ili makar, ako ima negde da se pogleda onlajn, svejedno mi je.Anyone?
Killiana Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 nece to jos, pre 15 dana tek izasao, nije nesto popularan...no, proveravacu, pa ako nadjem saljem link.[ako nadjes pre mene, budi drug]
Patty Lee Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 nece to jos, pre 15 dana tek izasao, nije nesto popularan...no, proveravacu, pa ako nadjem saljem link.[ako nadjes pre mene, budi drug]Dođavola. <_< [oću]
Radoye Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 (edited) Dobar, ali ipak film pre svega za fanove.Sjajan film, cak i za one koji nikad nisu culi za Senu. Ako takvih ima na ovom svetu. Edited April 4, 2011 by Radoye
Pokojni Ruxin Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 +1, Senna prebija Preporuka za sve, a posebno je šteta da ne pogledaju mladji koji, poput mene, nisu bili u prilici da gledaju majstora uživo...nisam mnogo toga znao o Senni, rivalitetu sa Prostom, itd., i odlična je stvar što sad postoji ovako dobar dokumentarac o svemu tome.
Pikoleta Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 To izašlo, ili će tek, ima li se svuče negde da ne kažem "kupi"?bila je to specijalna projekcija, u jednom od bioskopa sela moga, za uzi krug odabranih na zalost, ocekivanja su nam bila iznevjerena, te teska srca moram priznati da je hella bio u pravu
mandingo Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Senna je stvarno dobar. Zna li neko gde mogu da nadjem Ex YU prevod? Hocu da ga spodelim sa komsilookom. :D
ultra plasticni Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6Ghzomm15yE&feature=player_embedded
scab Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 (edited) Parking Lot - Pizdarija! Zivotna filozofija iz ugla radnika na parkingu u izvesnom Charlottesvilleu...Best Worst Movie - Zaista zanimljiv i na momente dirljiv dokumentarac o filmu Troll 2 i svim retosima koji su ucestvovaliA Complete History of My Sexual Failures - na pocetku mi glavni lik fiiino isao na sam vrh pishe, ali do kraja ti ga bude zao. Solidno.EDIT: Upravo procitao: In 2009, the rights for A Complete History of My Sexual Failures were purchased by Universal studios. The Hollywood remake will be directed by Jay Roach[4] (Meet the Fockers, Austin Powers). Waitt is an Executive Producer on the film.[5] Not cool... Edited April 20, 2011 by scab
ultra plasticni Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ovo se vjerojatno gleda na Beldoksuhttp://www.youtube.com/watch?v=am67V_rncTU
ultra plasticni Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eHrEH5G90wo
morgana Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 jel se cinema komunisto ikad pojavio na torentima?
mandingo Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Isuse, Naomi Klein. Pokusao sam da gledam vise od 20 minuta... ne mogu. Samo mi nije jasno koji ljudi uopste veruju u ove splacine. Mises, Hayek i Friedman su i dan danas, teska ekonomska alternativa.Jos uvek jasu Keynes i Krugman. Drzavne intervencije FTW.
Recommended Posts