October 23, 2025Oct 23 15 minutes ago, ultra plasticni said:To je baš hrabar i odvažan potez, mislim izaci sa devojkom na Godara.Ja sam tako sa curom, na pocetku veze isao na Skriveno od Hanekeae, to je hrabrost a ne ovo moje proseravanje. ja da mi je riba predlozila da gledamo hanekea, ne bih s njom u mrak. pa ti vidi.
October 23, 2025Oct 23 Realno nisam imao pojma sta gledamo, a pre toga sam od njega gledao samo Funny Games koji mi je bio interesantan i drugaciji, pa sam ocekivao neki dramski psihotriler, kad ono nonfilm
October 26, 2025Oct 26 vremenom, godinama, moj krug interesovanja se sužavao pa nije ni čudo što nisam imaopojma o "adaptaciji" ostrva mamula. maločas sam odgledao dokumentarac "mamula all iknclusive" o izgradnji hotelskog kompleksa na ostrvu, adaptacijom zatvorske zgrade i okoline. uz glas don mila u jednom delu. koji to smatra napretkom. džaba spomen soba kada čuješ devojku koja kaže da je strašno što će na mestu gde su njena baba i prababa gladovale biti restoran. poljaci bi od treblinke i aušvica mogli da naprave nešto slično, atraktivnoodvratno.
October 31, 2025Oct 31 novi film autora honeyland, koji neverovatno podseća na mkd narodnu priču 'siljan štrkot'
October 31, 2025Oct 31 3 hours ago, bey said:novi film autora honeyland, koji neverovatno podseća na mkd narodnu priču 'siljan štrkot'Honeyland je izvanredan film, a ovaj trejler obećava.Volim kada obični prizori, najpre zemljanog puta sa rodom (čapljom) na njemu, a odmah zatim i onog polja sa osušenim kukuruzima, propušteni kroz objektiv kamere poprime gotovo mitske dimenzije.Podesio sam vreme:Javi kad bude moglo negde da se gleda.
November 6, 2025Nov 6 Kada bi Deliverance bio dokumentarac izgledao bi ovako. Edited November 6, 2025Nov 6 by pariah
November 6, 2025Nov 6 On 28. 9. 2025. at 17:04, Emerald said:Nema kajanja ali pozivaju na mir.Na tu temu, već sam kačio kad je izašao, mini serija, bilo je na torentima.
November 7, 2025Nov 7 On 16. 10. 2025. at 18:10, Hermetico said:Pa dobar"Fuck me, I've been calling the song unfinished symphony for 25 years!"komentar kao da sam ga ja pisao. WTF
November 7, 2025Nov 7 6 hours ago, banecare1 said:"Fuck me, I've been calling the song unfinished symphony for 25 years!"komentar kao da sam ga ja pisao. WTF pitao sam osmoro da mi kazu naziv pesme koju cuju:ENG / 2 x FRA / CAN - symphonyRUS / USA - sympathy FRA / CHN - ne znaju za pesmu
November 17, 2025Nov 17 IMDbCane Toads: An Unnatural History (1988) ⭐ 7.6 | Documenta...47mKultni dokumentarac o razmnožavanju žaba u Australiji. 40-ak minuta. Čitav film na jutjubu. Nemate izgovora!