Dr Arslanagić Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ili idi na sajt i odstampaj stranicu sa podacima o stanu pa im daj to a kad te pitaju sto ovo naopako ti se pravi blesav ili kazi da si narucio ali nisi mogao da podignes na vreme
Аврам Гојић Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) da, kao dokaz svojine je predat ugovor.dakle, sta cenis, da odemo na ostavinsku i bez te hartije? nece da nas grdi sudija?@arbeitmann: iskusno.hvala ljudi, sad sve znam sta i kako (valjda) Edited June 24, 2013 by Marko M. Dabovic
Dr Arslanagić Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 pa nemas izbora. ili ce prihvatiti to sto doneses ili ce odloziti rociste mada ne verujem. ali taj izvod ne sluzi da se utvrdi vlasnistvo, tome ti sluzi ugovor o otkupu. da se kupac uknjizio po otkupu od Komgrapa tada bi mogao da ga koristis i kao dokaz vlasnistva.
nautilus Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 idite. ugovor je dokaz i ona ima osnov da donese ostavinsko resenje.ako bude trazila jos nesto, morace zakazati novo rociste, ali ne verujem.
nautilus Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 vidi dalmos :lala: vlaj 100% :D ekavicom pricam samo o pravu i kad muvam cice
fragand Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ma ne, mislio sam na arbatenestomanada ne skrecem sa teme dalje :)
Dr Arslanagić Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 nisam Dalmatinac, samo je odlicna pesmada ironija bude veca, ja sam Purger
Аврам Гојић Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 nisam Dalmatinac, samo je odlicna pesma ja sam je juce cuo zahvaljujuci potpisu i od tada je vrtim na repeat
Dr Arslanagić Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Djecaci su bogovi, ocu muda da si izedem sto nisam bio na koncertu u Beograduja sam plakao kada sam prvi put cuo
MancMellow Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Djecaci su bogovi, ocu muda da si izedem sto nisam bio na koncertu u Beograduja sam plakao kada sam prvi put cuo I ja sam plakao 2031-ve dok sam prisustvovao snimanju spota...
fragand Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) Djecaci su super, a medju njima ima i purgeramene jedan purger naveo da slusam dalmoske bendoveno, da se vratimo na temuopet ja iz druge ruke :)kako citam unazad, sve je vec recenodovoljan ti je ugovor za ostavinsku raspravupotom mozes da uknjizis objekat sa ugovorom, resenjem o nasledju i etaznim planom (iliti skicom posebnih delova zgrade)etazni plan nemas, vidi se iz "Начин утврђивања кор.пов.: НИЈЕ УТВРЂЕНО", to povlaci i one nulice u povrsinama u katastru ima spisak onih koji rade etazni plan (tu mi nije bas najjasnije mozes li samo za svoj stan, ali izgleda da mozes cim pominjes nekoliko vlasnika kojima je upisana povrsina)i za porez, ne placa se( ali nije ovo bas sigurno), uglavnom poreznici ce cekaju kasnije da te ogulee: i ugovor ne prilazi u originalu, nego overene kopije, ma sva dokumenta idi sa overenim kopijama gde god mozes Edited June 24, 2013 by fragand
renne Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 kome i kako prijaviti lažno predstavljanje na internetu, i obmanjivanje potrošača, evo recimo konkretno ovaj slučaj, http://www.zute-strane1.rs/ predstavljaju se kao yellowpages, čak i u zaglavlju svake strane im i stoji www.yellowpages.rs. Ima još nekoliko takvih slučajeva. Šta uraditi? Pomagajte a meni niko da pomogne :(
fragand Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 hebi ga rene, to me jos nije potkacilo, a i nemam koga da pitamali smo podneli tuzbu protiv nn lica u nekoj drugoj sferi, i za sada je upalilosamo ti treba dobar savetnik da sastavis tuzbu
Dr Arslanagić Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 I ja sam plakao 2031-ve dok sam prisustvovao snimanju spota... :(
Recommended Posts