Hamlet Strašni Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Bio kod notara i pokazao broj "samo da se informišem" i on mi zakazao ostavinu za 30.08. Utisak je da bi to bilo ko zna kad da nisam pitao... ....shiit has hit the fan. Lako moguće. Koja opstina? Nbg?
Milosh76 Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Ja cekam na Paliluli vise od godinu dana @Frank Pembleton na ovom linku https://tpson.portal.sud.rs/tposvs/ moze pratiti tok predmeta. Izaberes Prvi Osnovni sud (ili koji je vec nadlezan), izaberes O kao ostavina i broj pod kojim se vodi predmet.
Frank Pembleton Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Lako moguće. Koja opstina? Nbg?Da, Beštić. To je prekoputa one Jovanović.....shiit has hit the fan.
Hamlet Strašni Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 13 minutes ago, Frank Pembleton said: Da, Beštić. To je prekoputa one Jovanović. ....shiit has hit the fan. Nisam se sretao sa njim do sada…
Frank Pembleton Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 E ima još:Treba mi izvod iz MKR.Odem na šalter u opštini NBG tamo pustahija nema nikog...Sačekam malo onda pitam obezbeđenje:"Aaaa nisu više tu sad su gore na spratu u zgradi opštine iznad šalter sale..."Dođem tamo naravno tamo cirkus niko ne zna za šta čeka gde....Dođem na kraju u kanc kuca momak kad odjednom razrogači oči u neverici:"Pa ovo ne može....Piše ne dozvoljava štampanje dokument je na latinici!Idite u susednu sobu kod matičara da vam oni reše ovo"Ja opet kuc-kuc."Sačekajte vidite da radimo" Napokon uđem a gospođa će:"Pa ne može vama je izvod latinični recite ovima na Zvezdari da promene to!"Ja:Da idem tamo?Gospođa:Ma nađite telefon na internetu pa zovite. Sledeći!E sad meni to nije jasno jesu li oba pisma ravnopravna?I drugo pitanje imam izvod iz MKRIz 2014 jel on validan?....shiit has hit the fan.
radisa Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 7 minutes ago, Frank Pembleton said: E ima još: Treba mi izvod iz MKR. Odem na šalter u opštini NBG tamo pustahija nema nikog... Sačekam malo onda pitam obezbeđenje: "Aaaa nisu više tu sad su gore na spratu u zgradi opštine iznad šalter sale..." Dođem tamo naravno tamo cirkus niko ne zna za šta čeka gde.... Dođem na kraju u kanc kuca momak kad odjednom razrogači oči u neverici: "Pa ovo ne može.... Piše ne dozvoljava štampanje dokument je na latinici! Idite u susednu sobu kod matičara da vam oni reše ovo" Ja opet kuc-kuc. "Sačekajte vidite da radimo" Napokon uđem a gospođa će: "Pa ne može vama je izvod latinični recite ovima na Zvezdari da promene to!" Ja: Da idem tamo? Gospođa: Ma nađite telefon na internetu pa zovite. Sledeći! E sad meni to nije jasno jesu li oba pisma ravnopravna? I drugo pitanje imam izvod iz MKR Iz 2014 jel on validan? ....shiit has hit the fan. Ček, stani, tebi je kod njih u sistemu dokument na latinici, i oni ne mogu da ga izdaju? Pa kakve ti veze imaš sa tim? 1
Hamlet Strašni Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Član 82 stav 2 Zakona o matičnim knjigama. Doduše piše da se knjige vode ćirilicom.
Frank Pembleton Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Ma ovome je iskočila poruka da ne može da štampa jer je dokument na latinici.Pa je "savet" da ja zovem Zvezdaru da oni to promene.....shiit has hit the fan.
Hamlet Strašni Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Ma ovome je iskočila poruka da ne može da štampa jer je dokument na latinici. Pa je "savet" da ja zovem Zvezdaru da oni to promene. ....shiit has hit the fan. Овај члан каже да изводи немају оганичен рок трајања. Дакле, ако ти је извод са холограмском налепницом у заглављу (а пошто је из 2014 године не видим како не би био) важи ти трајно.
Frank Pembleton Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Ok to je ovo u ćošku.Ali ovde su podaci popunjeni latinicom.Ići ću sa ovim verovatno, sad da idem i čekam u Zvezdari da oni "konvertuju" stvarno nema smisla.....shiit has hit the fan. 1
Frank Pembleton Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Ja cekam na Paliluli vise od godinu dana [mention=295]Frank Pembleton[/mention] na ovom linku https://tpson.portal.sud.rs/tposvs/ moze pratiti tok predmeta. Izaberes Prvi Osnovni sud (ili koji je vec nadlezan), izaberes O kao ostavina i broj pod kojim se vodi predmet.Pa probaj ovo ko ja [emoji12]....shiit has hit the fan.
Tale Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Notar ne treba da ti traži izvod, oni imaju uvid u Registar matičnih knjiga. 1
Hamlet Strašni Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Могуће да Катастар тражи. 6 hours ago, Milosh76 said: Ja cekam na Paliluli vise od godinu dana @Frank Pembleton na ovom linku https://tpson.portal.sud.rs/tposvs/ moze pratiti tok predmeta. Izaberes Prvi Osnovni sud (ili koji je vec nadlezan), izaberes O kao ostavina i broj pod kojim se vodi predmet. Па да али се ту не види ток предмета код Бележника. Само да је упућено бележнику и то је то 1
Milosh76 Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Vidi se da li je kod suda, da li je napravljena smrtovnica i vidi se kad sve rese...
Recommended Posts