Jump to content
IGNORED

Cool Perspic

Buck Naked

Recommended Posts

Posted
Otoič nas preljubazni Latvijci natjeraše da probamo ovaj Riga Black Balsam.Jebotebog koji najstrašniji otrov.
Ukrajinci doneli bili neku domaću votku sa feferonima. Prvo sam mislio da je flaša zimnica. Ide uz poledicu samo tako.
  • Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Buck Naked

35

• yolo

22

• msmodesty

18

• Mp40

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
16102009.jpg16102009001.jpg16102009002.jpg16102009003.jpgDa osvežim novim, dva frižidera + zamrzivač
Posted

Једно питање везано за фрижидер или тачније формирање леда на леђном унутрашњем зиду истог. Наиме имам огроман проблем с том појавом, нов Беко фрижидер (годину-две), не помаже одмрзавање замрзивача или подешавање температуре. Проблем је у томе што се и старији непоузданији фрижидер такође слично понашао.Листајући упутства од фрижидера сам дошао до дела где се спомиње да је потребно 10cm од зида до фрижидера. Архитектонски размештај моје кујинице (због блискости судопере) то једноставно не дозвољавају.Да ли има некога ко може да ми потврди да ми се лед на зиду од фрижидера формира због превелике блискости зида расхладном механизму?

Posted

ja mogu da potvrdim da se to ne dešava.ni kod mene, ni kod grandparentsa nije toliki razmak, pa opet problema nema. a u oba slučaja su u pitanju frižideri stariji od 15 godina.

Posted

Serem vam se u sterilne haj tek kutijetine, renne je majka!

Posted

zato renne majka ima dva frižidera!majstor!

Posted

OutsideSP_A0978.jpgInsideSP_A0979.jpgSP_A0980.jpguvek zaboravim da pitam šta je u teglicama/flašicama...

Posted

milion puta su bolji ti komadi gde je frizider iznad zamrzivaca. zamrzivac otvorim par puta nedeljno, a frizider na satnoj bazi. bas je smor to zaginjanje non stop, narocito kada se tamani povrce koje stoji u donjoj kaseti.

Posted

Skroz. U roditeljskoj kući imam taj frizer dole zamrzivač gore model- nikad nisam načisto šta je na poslednje 2 police, mrzi me da se saginjem.

Posted (edited)

ali skroz te tera da se hranis nezdravo. obicno gore stoje neke slanine i sosevi, eventualno jaja. dok se dodje do paradajza i ostalih flora, otisla kicma nepovratno.edit> ja u prethodnoj gajbi imao taj super raspored, tek tada provalio koliko je to dobro. a dok sam ziveo sa roditeljima, imali smo onaj klasicni frizider sa gore zamrzivacem, i moji se setili da ga popnu na neki minijaturni element, bas da ne bude krivljenja kicme na satnoj bazi. a dole u tom elementu zalihe ulja i secera, naravno :D

Edited by pacey defender
Posted
th_M_fridge2.jpgth_M_fridge1.jpgod stalne postavke fali samo dobro jutro. spolja je beo i sa previse infantilnih magnetica :unsure:
Posted (edited)

^Moji ukapirali da se nikad ne saginjem da uzmem povrćke i voćke sa donjih, pa pretumbali raspored: sad su gore ove kao zdrave stvari, a dole torte, kolači i alkohol. Primorana da se hranim zdravo kad odem kući. Zlotvori! :DJedina stvar koje me živcira kod ovog mog fridža je što redovno uštinem prst između frižidera i tih glupavih drvenih vrata kad ga zatvaram. I boli kao đavo. :ph34r:edit: @ Pointja baš volim magnetiće. :)

Edited by Joshua
Posted
OutsideSP_A0978.jpgInsideSP_A0979.jpgSP_A0980.jpguvek zaboravim da pitam šta je u teglicama/flašicama...
Koga da pitas? Ko ti puni fridjider, bejbe???Mala, ili ces poci za mene ili cemo te streljati pred tim oltarom bogatstva i ruganju gladnima.
Posted (edited)
edit: @ Pointja baš volim magnetiće. :)
be right back... edit: offtopic o magneticimana vratima frizidera: th_frontal1.jpgth_frontal2.jpgna bocnoj strani frizidera (ovi pridrzavaju neplacene racune :))th_bocni1.jpgth_bocni2.jpgth_bocni3.jpg Edited by PointTaken
Posted
Koga da pitas? Ko ti puni fridjider, bejbe???Mala, ili ces poci za mene ili cemo te streljati pred tim oltarom bogatstva i ruganju gladnima.
:lol: Polazim za tebe, dragi Đuro- moji su samo socko njoki i onaj luk u ladici dole.Niskolalorična i tečna čuda su cimerova.Pointice, rulaju ti magnetići, ali se plašim da su i oni dekadentni ;)