batticuore Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 jao jadnicak, tako si gladan? :( dokle traje doctor's order?
pt 2.0 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 kao klinka one 3 kartijeove burme od 3 boje zlata... ali valjda se svi na to loze u nekoj fazi.sad me proslo obozavanje predmeta - smori se covek od svega i kako stari odbacuje viskove, na racun pokretljivosti i primarnih izbora... ono sto je na meni svodim na minimalizam (udobni :D), ono sto je oko mene takodje.svoja kuca i to na moru... i vinograd.to bi mozda bio moj predmet obozavanja. ili plan za sledeci zivot.
Paprichica Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 svoja kuca i to na moru... i vinograd.to bi mozda bio moj predmet obozavanja. ili plan za sledeci zivot.U filmu Good year ono imanje na jugu Francuske koje Rasel Krou dobije u nasledstvo.Nema mora, ali moze i bez njega.
Indy Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 U domenu čiste perverzije, ali neka.Leica M8 "White Edition", globalno u prodaji 275 komada.
jms_uk Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 U domenu čiste perverzije, ali neka.sta li ce tek da se pojavi 09.09.09.
paculla Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 izabacice nesto sto nisu stigli za photokina prosle godine. inace, u leica camera su zaposlenima najavili skoro siguran banktrot do kraja godine. greota.
Indy Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Možda ne bude bankrota ako uspeju da prodaju jednu od ovih belih lepotica. ...dovoljno za 5-6 radničkih plata.
Recommended Posts