Jump to content

Predmeti obožavanja

Featured Replies

pizza-page.jpg

jao jadnicak, tako si gladan? :( dokle traje doctor's order?

Mancunian aj hejt ju :cry:

• 11 months later...
post-13-1245086007.jpg
burberry:cry:
Meni ovo za her Flika i Helgu mu.

kao klinka one 3 kartijeove burme od 3 boje zlata... ali valjda se svi na to loze u nekoj fazi.sad me proslo obozavanje predmeta - smori se covek od svega i kako stari odbacuje viskove, na racun pokretljivosti i primarnih izbora... ono sto je na meni svodim na minimalizam (udobni :D), ono sto je oko mene takodje.svoja kuca i to na moru... i vinograd.to bi mozda bio moj predmet obozavanja. ili plan za sledeci zivot.

• 5 weeks later...

sunseeker predator 108 :wub:4789-review-sunseeker-108-predator-running-web.jpg1970676_10.jpg

svoja kuca i to na moru... i vinograd.to bi mozda bio moj predmet obozavanja. ili plan za sledeci zivot.
U filmu Good year ono imanje na jugu Francuske koje Rasel Krou dobije u nasledstvo.910636cf1a.jpgNema mora, ali moze i bez njega.
zarbu-saker-falcon_clive-wingrave.jpg
004_g.jpgNešto ovako
  • 1 month later...

U domenu čiste perverzije, ali neka.m8white.jpgLeica M8 "White Edition", globalno u prodaji 275 komada.m8white1.jpg

AAaaaaaa lepote!

U domenu čiste perverzije, ali neka.
sta li ce tek da se pojavi 09.09.09. :unsure:

izabacice nesto sto nisu stigli za photokina prosle godine. inace, u leica camera su zaposlenima najavili skoro siguran banktrot do kraja godine. greota. :cry:

Možda ne bude bankrota ako uspeju da prodaju jednu od ovih belih lepotica. ...dovoljno za 5-6 radničkih plata.