Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Predmeti obožavanja

Featured Replies

znam :( , tamo sam ih prvo i videla :'( . na zalost, za sad su potpuno nedostizne za moj trenutni budzet :cry:

Edited by Rea

• Replies 1.2k
  • Views 174.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nije predmet, nego persona. Obožavam je!  Najreprezentativnija supruga predsednika USA .

• obucena perfektno posljednje cetiri godine plus prezgodna. jedino taj detaljcic sa trampom sto ne valja.  

• InvisibleLight
    InvisibleLight

da ne cekam utorak za 'sta ste pazarili' topik  

Posted Images

Морам си набавит један Џи Пи Ес дивајс за ауто са гласом Џон Клиза... може и Ози Озборн :lol:voice_cleese2_copy_wideweb__470x280,0.jpgThey may not be famed for their navigation skills, but personalities such as Ozzy Osbourne, the Queen and John Cleese are helping owners of in-car GPS devices manoeuvre their way across town. Colourful commands such as: "You have reached your f---ing destination" and a regal-sounding "One has arrived" are taking the place of more customary instructions as the growing popularity of the novelty voice download market attracts a host of third-party offerings. (даље, има и семплова)

znam :( , tamo sam ih prvo i videla :'( . na zalost, za sad su potpuno nedostizne za moj trenutni budzet :cry:
znam za muku ): proklete one i Mandarina Duck torbe ))):
  • 2 weeks later...

sunchanica juche i danas je iznudila da obozzavam >6d_1_b.JPG:wub:

Edited by nisam ja

miami vice (1984) fan?300px-Miami_Vice_Blues_Glass.jpg

:lol:ah memories :D ko da je jucher bilo,petak, stariji buraz doshao po mene u shkolu, prvi osnovne bejah, i na putu kuci mi reche kako nisu stigli da snime novu epizodu ove nedelje.kako sam se samo utukao :(:lol:

Svoju kucu (ne stan), automobil, ves masinu i parno grejanje. :rolleyes:Sve ostalo su sitnice.

Edited by FranziskaKafka

• 2 weeks later...
BR199_white_b.jpgLutka kosta svega 1.150$ Steta.

šta će ti. Zamisli da moraš s toga da brišeš prašinu.

A čemu služi "praško"? Tako bih revnosno brisala prrrašinu sa onog lepotana, ali za nedostupnim se može uzdisati... dok je dostupni već pribavljen! Ha!E, lepo. Sada, sa novim iskustvima, saznanjima i budžetom... :( mislim da će u glavnoj sobi visiti nešto self made. Da ne iskačem s teme: ovo OBOŽAVAM da pravim, samo... vremena nemam, a vreme je novac... i tako... ja pucam novac.IE_LK157.jpgIE_LK161.jpgIE_LK167.jpgIE_LK190.jpgIE_LK175c.jpgIE_LK47.jpg

tdpyt.jpg

sudeći po modelu - kolekcija afrodita.

A čemu služi "praško"? Tako bih revnosno brisala prrrašinu sa onog lepotana, ali za nedostupnim se može uzdisati... dok je dostupni već pribavljen! Ha!E, lepo. Sada, sa novim iskustvima, saznanjima i budžetom... :( mislim da će u glavnoj sobi visiti nešto self made. Da ne iskačem s teme: ovo OBOžAVAM da pravim, samo... vremena nemam, a vreme je novac... i tako... ja pucam novac.IE_LK157.jpgIE_LK161.jpgIE_LK167.jpgIE_LK190.jpgIE_LK175c.jpgIE_LK47.jpg
skroz dobro, a kad te smore mozes da ih rabis ko kesu za usisivac.

hippie, imam jedn cipele koje bi super išle s tom majicom. u ta dva predmeta bile bi sadržane sve boje poznate ljudskom oku. :D

hippie, imam jedn cipele koje bi super išle s tom majicom. u ta dva predmeta bile bi sadržane sve boje poznate ljudskom oku. :D
U sta da Hippie vec ima odgovarajuci par? :D