Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Predmeti obožavanja

Featured Replies

vucjak je osnovni model psa. preferiram haskije i kupila bih komsiji jednog, da ga on cuva i hrani, a ja da ga setam jednom u tri dana.
troll onHaskiji su lepi psi, ali ako mene pitas, nothing beats good old German shepherd! B) Ranije sam imao dobermana i dodz-a, ali ipak mi je vucjak "prava psina".troll off
  • Replies 1.2k
  • Views 174.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nije predmet, nego persona. Obožavam je!  Najreprezentativnija supruga predsednika USA .

• obucena perfektno posljednje cetiri godine plus prezgodna. jedino taj detaljcic sa trampom sto ne valja.  

• InvisibleLight
    InvisibleLight

da ne cekam utorak za 'sta ste pazarili' topik  

Posted Images

• Author
:lol::lol: pametnije bi bilo da je desni, bar bih imala svezu kajganu svakog jutra. ali ne vredi, kad je srce jace od razuma.
:troll on:jel ovo (citiram) krmivoje?ako jeste, gde je on nestao?:troll off:ajd malo nazad na topic:crni somotski sako, 1 neunistiva i neprolazna pojavaBlkVelJackFnt.jpg

Edited by gazza

2004.mercedes-benz.g-class.20153110-E.jpgNije bas predmet, ali jos uvek neostvarena zelja. :) gsd3680.jpg
Kanda bi se obradovao da dođu ovamo? :P
  • Author

dalje, glencarse boots (kopije iskljucene)586-g.jpg584-g.jpg

Edited by gazza

• Author

dalje, sve sa etiketom:72209d.jpg

Kanda bi se obradovao da dođu ovamo? :P
Samo ako su im postene namere. :P
  • Author

i jos ovo i necu vise za veceras:)chelsea bootsoriginali umeju da budu zaguljeno tvrdi, zuljevi zagarantovani - najudobnija verzija koju sam probao je po ocekivanju bila camper, sa gumenim djonom:chelsea-boot.jpg

Makar jedne sa potpisom Louboutinlouboutin-suede-platform-pump-plum.jpgChristian20Louboutin202-763957.jpgchristian_louboutin_mouche_shoes.jpgi bonus :wub: za pink silk-satin peep-toe pump with brooch detailchristianlouboutin.jpg

Pa Indy, ima valjda da se kupi aparat preko ibeja za male pare...
Naravno da ima, ima i ostalo (osim Nastassje, tj ona je malo skuplja P) ... nije poenta u kupnji, vec u obozavanju :rolleyes:
Naravno da ima, ima i ostalo (osim Nastassje, tj ona je malo skuplja P) ... nije poenta u kupnji, vec u obozavanju :rolleyes:
Ma ja vidoh ovde neke jahte, brodove i ostala cuda pa sam shvatio da se prica o onome zasta 'trenutno nemam love, al cim stigne plata idem da ga pazarim, i to komada dva'.Ako je tako kako ti kazes, ja bi stavio na listu Lajku M3 sa 21mm Super Angulon objektivom, i to sa blendom 3.4. Mlogo volim taj aparat i objektiv. Greota sto ga vise ne koristim. Jbmti digitaliju i pravljenje 1 DVD slika za nedelju dana ili brze. angry.png

Edited by foto

2004.mercedes-benz.g-class.20153110-E.jpgPotpis....ali prihvatila bih i jos neke terence...I sanjam da imam samo moju ovakvu prostoriju u kuci...closet4.jpg...samo mnooogoo puniju :)

Edited by Redridinghood

lepotica1c48e0176811a4fbe37ca3030e3ce80a.jpg

73113r.jpg

amateri <_< chocolade%20haas_edited.jpgedit:moze i odvojeno ...red nije bitanjagoda-cokolada-devojkadevojka-jagoda-cokoladaitd itd ...

Edited by eye of the beholder

E sad malo back to the future... ovog moram da nabavim kad-tad. Već se vidim, djed na tremu, kako čitam "Ja, robot", dok mi Asimo donosi čaj i pevuši "fun fun fun on the Autobahn"... :whistle: