nbg4ever Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 (edited) Ako koristis uT, prvo odaberes samo ono sto te interesuje (sto ti i uradis)Nakon sto torent krene, u glavnom prozoru ti stoji njegova ukupna velicina, a li i preostali deo (tj. velicina dela koji si odabrala)U donjem delu prozora, imas tab Files, gde fajlovi koji se skidaju imaju oznaku Normal (ili koji vec prioritet imaju), a za one koji se nece skidati stoji Skip. Ovde mozes i naknadno da stopiras pojedine fajlove, nakon pocetka skidanja. Edited October 6, 2008 by nbg4ever
kiki Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Baš imam utorent, ali uopšte nisam primetila taj deo gde piše "remaining" :D. Hvala ti.
kiki Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ja to remaining uopšte nemam, kao oznaku. Ono pod files je u redu.
nbg4ever Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pa dodaj ga. Desni klik....nisi valjda sedam sati trazlia remaining? :P
kiki Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Neki od nas i za lebac moraju da zarađuju <_<. Dodala i sada se sve slaže osim brzine dl-a koja je sramotno niska, ali šta ću - to mi poslednje dve epizode serije od 7 sezona :D.
Allegra Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jel jasno nekom sta su ove ekstenzije .vob .bup i .ifo ?el moguce da je ovaj film *tezak* cijelih 4.36 GB ili treba da skinem odredjeni fajl u mnostvu nanizanih ?zna li tko ?
jms_uk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jel jasno nekom sta su ove ekstenzije .vob .bup i .ifo ?el moguce da je ovaj film *tezak* cijelih 4.36 GB ili treba da skinem odredjeni fajl u mnostvu nanizanih ?zna li tko ?svi ti fajlovi cine jedan DVD - znaci nije u pitanju ripovan AVI/MOV nego kompletan DVD
nbg4ever Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 (edited) Skidas DVD. Svi fajlovi u Video_TS folderu su deo tog DVDa.edi: jms se ugurao <_< Edited November 20, 2008 by nbg4ever
Allegra Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 falavi obojici.najebala sam dok ne kupim neki eksterni, diviks bi negde i smestila al' za ovo cudo stvarno nema mesta.
Aca Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Nemam pojma na sta mislis, ali pretpostavljam da je CO zatvoren zbog odluke admina sajta, a naslednik SC je zatvorio hosting provajder.Za SC nisam znao, probao sam da se lognem pre neki dan i nista. Izbunaricu negde link za fallout shelter. Hvala!
Zli Gli Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Revolutiontt otvorio registracije do nedelje - https://www.revolutiontt.net/Navodno je u pitanju jedan od najpoznatijih privatnih trakera, trebalo bi da je dobar.
apotekarica Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Gde da nadjem "domace sadrzaje" tipa Kolibri, Branko Kockica, Manda i sl.? Crna berza izgleda da je majkala ili ja ne mogu da je nadjem, a na izvesnoj cinemaniji sam se registrovala, ali nikako da mi stigne konfirmacioni mejl? Zahvalna cuvarka dvoje sitne dece u zimskom periodu
Recommended Posts