Ledja Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Jel ima nekih naznaka kada bi Arena mogla na fucking IKOM-u da krene, posto mi jos uvek ni SK nemamo
Roki Balboa Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Znaci da se prebacim sa SBBa na IPTV? Sto se tice adsl-a sam zadovoljan, ali sam skeptik po pitanu iptv
renne Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dobar je IPTV, jedino jako sporo prebacuje kanale.
Roki Balboa Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Na to mogu da zazmurim, problem je sto se kod mene koristi dva tv, a koliko znam uz ugovor dobijas jedan resiver
Frank Pembleton Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Jel ima nekih naznaka kada bi Arena mogla na fucking IKOM-u da krene, posto mi jos uvek ni SK nemamo J***ni IKOM ubedljivo najgori provajder!!!
Teixeira Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 jebesh arenu, ljudi su ugasili espn america... ja se ni posle nedelju dana josh nisam oporavio...
ducca Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Cekaj, IKOM ugasio ESPN? Skotovi!Inace, ima neka akcija da se prikljucis do NG za dz na IPTV kao promotivni period i onda ako ti se ne svidja vratis opremu free of charge pa cu, samo da ne budem lenj, da odradim to tokom Novembra i Decembra, pa otkud znam - mozda i zadrzim. Jedino sto nemaju HRT2, to je bas glupost...
Bane5 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Cekaj, IKOM ugasio ESPN? Skotovi!Prebacili ga u digitalni paket, ali jos uvek ne postoji korisnik IKOM-a koji je uspeo da dobije tzv. Digitalnu TV kod IKOM-a.Dakle, ESPN postoji na IKOM-u, ali ga trenutno niko ne moze gledati ako hoce.Majstorija zbog koje zasluzuju da propadnu.
ducca Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Prebacili ga u digitalni paket, ali jos uvek ne postoji korisnik IKOM-a koji je uspeo da dobije tzv. Digitalnu TV kod IKOM-a.Dakle, ESPN postoji na IKOM-u, ali ga trenutno niko ne moze gledati ako hoce.Majstorija zbog koje zasluzuju da propadnu.Ali me fascinira to sto oni i dalje uspevaju da prevazidju sami sebe i sopstvene gluposti. I ako mislis da ce ovo biti vrhunac varas se...Jebem ti kablovsko trziste u ovoj zemlji da ti ne mozes lepo da odes u drugu kompaniju, potpises ugovor i cao. Nego treba da ides od stana do stana i pravis neku peticiju. Samo me zanima da li je to pravilo zakonom uvedno i ko ga je tako pametan smislio. Nebuloza kakva moze postojati samo u zemlji nebulozi i nigde vise!
Ledja Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ja prosto ne mogu da verujem sta ti ljudi na IKOM-u rade!! Kakvi su to kreteni, jel iko normalan radi tamo?! Nemamo Sportklub, nemamo Arenu, prakticno nemamo ESPN, pa dobro jos i SOS ne ugase!
Teixeira Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Prebacili ga u digitalni paket, ali jos uvek ne postoji korisnik IKOM-a koji je uspeo da dobije tzv. Digitalnu TV kod IKOM-a.Dakle, ESPN postoji na IKOM-u, ali ga trenutno niko ne moze gledati ako hoce.Majstorija zbog koje zasluzuju da propadnu.pa sve ja ovo znam, zato i kazem da nemamo...
mandingo Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ah, ESPN America... divna televizija. Ivane, nadam se da ces naci neki pristojan stream za veceras. :P
Teixeira Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ah, ESPN America... divna televizija. Ivane, nadam se da ces naci neki pristojan stream za veceras. :Pma imam mlb.tv, za to mi nije problem, ali... nfl... a taman sam bio srecan shto prenose patse svake nedelje, makar igrali i sa loshim protivnicima...
gervasius twinkleminkleson Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 espn, to je ono gdje pustaju one dosadne americhke gay sportove, tipa baseball, american handball i tako to?
Recommended Posts