Jump to content

ARENA TV

Featured Replies

Jel ima nekih naznaka kada bi Arena mogla na fucking IKOM-u da krene, posto mi jos uvek ni SK nemamo :isuse:angry.gif

Znaci da se prebacim sa SBBa na IPTV? Sto se tice adsl-a sam zadovoljan, ali sam skeptik po pitanu iptv

Dobar je IPTV, jedino jako sporo prebacuje kanale.

Na to mogu da zazmurim, problem je sto se kod mene koristi dva tv, a koliko znam uz ugovor dobijas jedan resiver

Da, to je tačno.

Jel ima nekih naznaka kada bi Arena mogla na fucking IKOM-u da krene, posto mi jos uvek ni SK nemamo :isuse:angry.gif
J***ni IKOM ubedljivo najgori provajder!!!

jebesh arenu, ljudi su ugasili espn america... ja se ni posle nedelju dana josh nisam oporavio...

• Author

Cekaj, IKOM ugasio ESPN? Skotovi!Inace, ima neka akcija da se prikljucis do NG za dz na IPTV kao promotivni period i onda ako ti se ne svidja vratis opremu free of charge pa cu, samo da ne budem lenj, da odradim to tokom Novembra i Decembra, pa otkud znam - mozda i zadrzim. Jedino sto nemaju HRT2, to je bas glupost...

Cekaj, IKOM ugasio ESPN? Skotovi!
Prebacili ga u digitalni paket, ali jos uvek ne postoji korisnik IKOM-a koji je uspeo da dobije tzv. Digitalnu TV kod IKOM-a.Dakle, ESPN postoji na IKOM-u, ali ga trenutno niko ne moze gledati ako hoce.Majstorija zbog koje zasluzuju da propadnu.
  • Author
Prebacili ga u digitalni paket, ali jos uvek ne postoji korisnik IKOM-a koji je uspeo da dobije tzv. Digitalnu TV kod IKOM-a.Dakle, ESPN postoji na IKOM-u, ali ga trenutno niko ne moze gledati ako hoce.Majstorija zbog koje zasluzuju da propadnu.
Ali me fascinira to sto oni i dalje uspevaju da prevazidju sami sebe i sopstvene gluposti. I ako mislis da ce ovo biti vrhunac varas se...Jebem ti kablovsko trziste u ovoj zemlji da ti ne mozes lepo da odes u drugu kompaniju, potpises ugovor i cao. Nego treba da ides od stana do stana i pravis neku peticiju. Samo me zanima da li je to pravilo zakonom uvedno i ko ga je tako pametan smislio. Nebuloza kakva moze postojati samo u zemlji nebulozi i nigde vise!

Ja prosto ne mogu da verujem sta ti ljudi na IKOM-u rade!! Kakvi su to kreteni, jel iko normalan radi tamo?! Nemamo Sportklub, nemamo Arenu, prakticno nemamo ESPN, pa dobro jos i SOS ne ugase!

pa sve ja ovo znam, zato i kazem da nemamo...

Ah, ESPN America... divna televizija. Ivane, nadam se da ces naci neki pristojan stream za veceras. :P

Ah, ESPN America... divna televizija. Ivane, nadam se da ces naci neki pristojan stream za veceras. :P
ma imam mlb.tv, za to mi nije problem, ali... nfl... a taman sam bio srecan shto prenose patse svake nedelje, makar igrali i sa loshim protivnicima...

espn, to je ono gdje pustaju one dosadne americhke gay sportove, tipa baseball, american handball i tako to?