John Coltrane Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Mali off kad ste već kod castovanja - što ne mogu sa moba da castujem Netflix (HBO mogu, YT mogu, Arena Cloud kao što rekoh mogu,...)
zoki Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Ako imaš eon box, taj uređaj nije autorizovan od strane netflixa.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1
zoki Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Stigla aplikacija na eon box Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1
Milosh76 Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Stigla aplikacija na eon box Sent from my Redmi Note 7 using TapatalkDaj kratko uputstvo kako se instalira da radi na LG smartTV
zoki Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Koliko sam video nema ga na LG store-u, samo na android tv-u.. A loguješ se kao i preko telefona/tableta - telefon u formatu 00381 i pass iz sms-a.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1
notenoughreasonsforclaire Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Zoki, hvala na informaciji!
Milosh76 Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Pitao sam zato sto sam citao na nekim formima da zeza logovanje. A da li se zna kad ce za LG izaci aplikacija?
zoki Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Pitao sam zato sto sam citao na nekim formima da zeza logovanje. A da li se zna kad ce za LG izaci aplikacija?Video sam i ja to, ali preko eona sam se logovao iz prve, posle ću da probam i mibox kod dece u sobi..Ne znam ništa za webos, pratimo.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1
djeneralche Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Proradila je i za Samsung. Eon box interfejs je ocaj, skoro pa neupotrebljivo, mnogo bolji je za Samsung. 1
jorma shparga Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 2 hours ago, zoki said: Video sam i ja to, ali preko eona sam se logovao iz prve, posle ću da probam i mibox kod dece u sobi.. Ne znam ništa za webos, pratimo.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk da li si imao aplikaciju mozda pre na telefonu? i ako jesi, da li se ti podaci koriste za logovanje? ja se uopste ne secam da se upisivala sifra, a ako i jestte nisam je nigde zapisao 
Далибор Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 (edited) Ако и даље имаш апликацију на телефону само се излогујеш и онда кад кренеш да се логујеш поново видиш лог ин податке. Мени прорадило са тим подацима на Самсинг ТВу. Није уопште лоша апликација за сада. Ако наставе да буку од, као СББ корисник ће да се плаћа због Арена и осталог садржаја који немам Edited January 11, 2021 by Далибор 1
zoki Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 da li si imao aplikaciju mozda pre na telefonu? i ako jesi, da li se ti podaci koriste za logovanje? ja se uopste ne secam da se upisivala sifra, a ako i jestte nisam je nigde zapisao  Imao pre aplikaciju i te podatke sam unosio, šiftu sam dobio pri registraciji sms-om koji mi je ostao sačuvan u telefonu.. Proveri svoje poruke.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
jorma shparga Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 11 hours ago, zoki said: Imao pre aplikaciju i te podatke sam unosio, šiftu sam dobio pri registraciji sms-om koji mi je ostao sačuvan u telefonu.. Proveri svoje poruke.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk hvala ti pokusao s tim, ja izgleda spadam u te kojima ne radi...
John Coltrane Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Meni šljaka mada im je interface užasan. Btw kako mogu da znam koliko memorije imam na EON boxu posto su mi sve app na njemu, nemam smart tv?
Milosh76 Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Negde sam procitao da treba da se izloguje sa telefona da bi se ulogovao na tv, jer ne mogu dva uredjaja u isto vreme. Format broja 003816 I dalje znate.Nemam Samsung pa nisam proveravao
Recommended Posts