Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted

A koliko je realna prica da ce da krene IPTV od strane ekih provajdera tipa Eunet i Sezampro?

Posted
Za sada nije realno
Eunet krenuo. Prodaje Telekomv Open IPTV.Sezam mozda u daljoj buducnosti.
Posted

Renne ajde otvori zajednicku temu o kablovskim televizijama i zamoli nekog moderatora da sve price koje nemaju veze sa Arena sportom i Foxom prebace tamo. troll off

Posted
http://www.sbb.co.yu/Vesti/422/ARENA+SPORT...SBB+MREZI.shtmlTV Arena Sport, osim direktnih prenosa i sportskih događaja - fudbala, NFL, NLB lige u košarci, EBEL lige u hokeju, ragbija, boksa, tenisa, pruža zanimljive prateće sportske emisije i sadržaje, magazine i pregled liga.TV Arena Sport 1 emitovaće se od danas u okviru osnovne ponude SBB kablovske televizije i u D3 Start paketu.Paket Arena Sport, u kom će se naći kanali Arena Sport 2 i 3, kao i kanal Arena Sport 4, koji je u pripremi, biće dostupni u D3 ponudi po ceni od 500 dinara ili 400 dinara u okviru SBB MIX-a.SBB je omogućio i promotivni period svim svojim D3 korisnicima, pa će svi kanali TV Arene biti dostupni bez naknade do 1. februara 2010. godine.inace meni su bili gospoda iz SBB 31.12. oko 11ujutru da srede kablovsku jer je od onih zimurina i mrazeva doshlo do prekida i kad su zavrshil posao ja palim TV da vidim ima li slike uopshte kad nailazim na ARENU 1 :D...od jutros sam nabasao i na ARENU 3 (umesto DSF-a i Super TV) ali nema tona...imam i 1 trolich glede Total TV: kako da mi radi teletext? (kad idem ga biram na daljinskom on mi izbaci obaveshtenje da opcija ne postoji)...
Posted

moja euforija glede Arene je potpuno splasnula... kada god prebacim cujem samo umilni glas 1 Debelog i njegove vrcavosti :( jel on stalno tako?

Posted

Neko im uhakovao sajt. Oce li biti veceras farsa na as1, zna li neko?

Posted

Na kojoj fevenciji je Arena na SBBu, ja ne mogu da je nađem? :huh:

Posted
Arena1 na UHF,Arena2,3 na VHF
Posted
Arena1 775MHz
Posted

Oce l' biti reala veceras na as1, zna neko?