January 1Jan 1 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said:gledao ptc, kakva trovačnica u novogodišnjem programusreća pa su se momentalno ispravili i pustili mitra mirića u 00:10Nisam gledao sinoć, sad gledam reprizuNarodnjaci pokidali, Zvonko B, Ana B, Keba, Haris, plus neka mlađarija, repertoar Tozovac, Usnija, Luis itd, sve uživo sa Narodnim orkestrom, pokidaše studio ko mače muškatlu Šta je bilo posle, nemam pojma, nisam stigao dotle
January 1Jan 1 Simfonijski je svirao veci deo veceri. Mislim da nije bilo nasnimljeno.Bez usiljenih veselja voditeljki i voditelja.Program kopljima visi od ranijih godina.
January 1Jan 1 Nisam gledao, samo sam ispratio u prolazu i najgore mi je kada na programima ove vrste pevači otvaraju usta na plejbek od pre 100 godina. Tako da plus za produkciju RTSa ako su pesme odradili uživo s orkestrom.
January 1Jan 1 24 minutes ago, FOX river said:Nisam gledao, samo sam ispratio u prolazu i najgore mi je kada na programima ove vrste pevači otvaraju usta na plejbek od pre 100 godina.Tako da plus za produkciju RTSa ako su pesme odradili uživo s orkestrom.ne bih mogao da se kladim da nije na matricu
January 1Jan 1 Proverih. Narodnjaci svi zivo. Simfonijski 70% snimljeno nesto malo pre, Ali su vokali svi uzivo. Par pevaca plejbek.
January 1Jan 1 Ma nije im problem uživo, to su top tezgaroši, plus mogu da vrate svaku grešku. Prijatno iznenađenje što su ozvučeni kao HRT. Meni smeta narodnjačka produkcija bubnja, ja to volim skroz suvo i sa tihom kontrom, samo je Tozovac umeo to da sakrije, njegov zvuk je imao tu finu meru. E da, i ove lokice su im bzvz. Imaju Kolo na državnoj plati, mogli bi Brodvej da poseru.
January 1Jan 1 Hehe, sad malo slušam...sve su to vrhunski muzičari sa velikim iskustvom i ne bi im bio problem da sve mora da se svira uživo. Zašto ovog puta nije sve odsvirano...verovatno prednovogodišnje gužve, kao i obično.A i meni malo odskače doboš ovde, iako generqlno volim da ga čujem. U ovom žanru i ja mislim da je prejak. Trivia - bubanj je u Narodni orkestar ušao tek 60ih godina, mislio sam da je ranije.
January 2Jan 2 23 hours ago, April said:Ma nije im problem uživo, to su top tezgaroši, plus mogu da vrate svaku grešku.Prijatno iznenađenje što su ozvučeni kao HRT.Meni smeta narodnjačka produkcija bubnja, ja to volim skroz suvo i sa tihom kontrom, samo je Tozovac umeo to da sakrije, njegov zvuk je imao tu finu meru.E da, i ove lokice su im bzvz. Imaju Kolo na državnoj plati, mogli bi Brodvej da poseru.Mojoj zeni isto to za te balerine zapalo za oko...Kaze "da su pustili koncert Kolo za jubilej..."
January 2Jan 2 On 21. 12. 2025. at 9:47, Svemir Zeka said:Znači ne znam gde da pitam na forumu.Da li neko zna hoće li se prodavati monografija Goranke Matić, i gde? Pošto je u izdanju RTS, onda ovde, nema leba na fotografijama da pitam.Kapiram da to mora da se ima u kući, koliko god da košta.Zeko, ako jos nisi nasla knjigu pogledaj u klubu Radio Beograda, ulaz iz Svetogorske. Tamo imaju i AV proizvode ali i knjige. SNG!
January 3Jan 3 5 hours ago, foto said:Zeko, ako jos nisi nasla knjigu pogledaj u klubu Radio Beograda, ulaz iz Svetogorske. Tamo imaju i AV proizvode ali i knjige.SNG!evo da i ja kažem, Službeni glasnik, košta 5000 i potpuno je fantastična kao i sama Goranka.