October 22, 2025Oct 22 23 hours ago, hefaca said:Samo cekam pinkovu verziju vaznih stvarisamo im ti daj ideje...mada dete debil Jovane Jeremic bi bila idealan sagovornik na mnoge teme
October 24, 2025Oct 24 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:raspisan konkurs za generalnog direktora rts-aSad kad se Bujke bez blama prijavi na konkurs.BTW, prukciji deo im je u haosu sa ljudstvom...Pošto im se niko ne javlja na konkurse zbog uslova koje nude, sad su smislili novu "foru".Interno će da ponude ljudima koji su već zaposleni da "napreduju"...Naravno to rezultuje da pozicije sa kojih su ti otišli ostaju nepopunjene. I zapravo se ukidaju...
October 24, 2025Oct 24 Nedavno sam cuo jedno jako zanimljivo misljenje, a tice se toga zasto AV ne zeli da RTS bude kao Pink ili Informer. Da je tako, bilo bi kao 90ih, a tada je SM izgubio deo biraca, koji su bili umereniji, ali nekako za njega. Ovako, RTS ispada "1 ventil realnosti" onima koji ne prate N1/NovuS, vec Prve, Happy, Pinkove i sl. i tako opstaje prica "kakav god da je, opet je najbolji". Sa RTSom u full 90 modu bi se i takvima AV ogadio i postao im Smucic.
November 28, 2025Nov 28 Na sastanku Upravnog odbora RTS-a otvorene su koverte sa imenima kandidata koji su konkurisali za poziciju generalnog direktora. Od ukupno sedam, samo tri kandidature su prihvaćene.Dejan Stanković Kralj , koji formalno ispunjava uslov za poziciju za koju je konkurisao.Branislav Klanšček, diplomirani komunikolog audiovizuelni producent, a njegova prijava je potpuna.Stanislav Veljković njegova prijava je prihvaćena.Da li neko moze da mi objasni zasto se niko sa "nase" strane nije prijavio za mesto direktora RTS?Neko sa visegodisnjim iskustvom u vodjenju medijske kuce, neko sa novinarskim stazom od 10ak i vise godina... Edited November 28, 2025Nov 28 by Milosh76
November 28, 2025Nov 28 Pa verovatno zato što nema šanse u ovim okolnostima da bude izabran. Tu dok ne dođe do promene vlasti nema pomoći a onda baš treba velika čistka.
November 28, 2025Nov 28 2 hours ago, Milosh76 said:Na sastanku Upravnog odbora RTS-a otvorene su koverte sa imenima kandidata koji su konkurisali za poziciju generalnog direktora. Od ukupno sedam, samo tri kandidature su prihvaćene.Dejan Stanković Kralj , koji formalno ispunjava uslov za poziciju za koju je konkurisao.Branislav Klanšček, diplomirani komunikolog audiovizuelni producent, a njegova prijava je potpuna.Stanislav Veljković njegova prijava je prihvaćena.Da li neko moze da mi objasni zasto se niko sa "nase" strane nije prijavio za mesto direktora RTS?Neko sa visegodisnjim iskustvom u vodjenju medijske kuce, neko sa novinarskim stazom od 10ak i vise godina...Možda je i bio u ovih četvoro odbačenih?Ko su ostalih četvoro?
November 29, 2025Nov 29 DJV ništa?editDa li neko moze da mi objasni zasto se niko sa "nase" strane nije prijavio za mesto direktora RTS?bojkotovali? Edited November 29, 2025Nov 29 by đorđe geprat