Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Samo cekam pinkovu verziju vaznih stvari

• Replies 7.7k
  • Views 909.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

23 hours ago, hefaca said:

Samo cekam pinkovu verziju vaznih stvari

samo im ti daj ideje...

mada dete debil Jovane Jeremic bi bila idealan sagovornik na mnoge teme rolleyes

raspisan konkurs za generalnog direktora rts-a

25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

raspisan konkurs za generalnog direktora rts-a

Sad kad se Bujke bez blama prijavi na konkurs.

BTW, prukciji deo im je u haosu sa ljudstvom...

Pošto im se niko ne javlja na konkurse zbog uslova koje nude, sad su smislili novu "foru".

Interno će da ponude ljudima koji su već zaposleni da "napreduju"...

Naravno to rezultuje da pozicije sa kojih su ti otišli ostaju nepopunjene. I zapravo se ukidaju...

neće, nema pravo treći put

covid19

oće li zekićka da se kandiduje. možda krlo, bokan ili čak DJV:

Nedavno sam cuo jedno jako zanimljivo misljenje, a tice se toga zasto AV ne zeli da RTS bude kao Pink ili Informer. Da je tako, bilo bi kao 90ih, a tada je SM izgubio deo biraca, koji su bili umereniji, ali nekako za njega. Ovako, RTS ispada "1 ventil realnosti" onima koji ne prate N1/NovuS, vec Prve, Happy, Pinkove i sl. i tako opstaje prica "kakav god da je, opet je najbolji". Sa RTSom u full 90 modu bi se i takvima AV ogadio i postao im Smucic.

• 4 weeks later...

Ko radi taj i groši:

rama.jpg

ja bi glaso

Rama i Kurti umesto Vučića i Brnabe any day of the week

Na sastanku Upravnog odbora RTS-a otvorene su koverte sa imenima kandidata koji su konkurisali za poziciju generalnog direktora. Od ukupno sedam, samo tri kandidature su prihvaćene.

Dejan Stanković Kralj lol , koji formalno ispunjava uslov za poziciju za koju je konkurisao.

Branislav Klanšček, diplomirani komunikolog audiovizuelni producent, a njegova prijava je potpuna.

Stanislav Veljković njegova prijava je prihvaćena.

Da li neko moze da mi objasni zasto se niko sa "nase" strane nije prijavio za mesto direktora RTS?

Neko sa visegodisnjim iskustvom u vodjenju medijske kuce, neko sa novinarskim stazom od 10ak i vise godina...

Edited by Milosh76

Pa verovatno zato što nema šanse u ovim okolnostima da bude izabran. Tu dok ne dođe do promene vlasti nema pomoći a onda baš treba velika čistka.

2 hours ago, Milosh76 said:

Na sastanku Upravnog odbora RTS-a otvorene su koverte sa imenima kandidata koji su konkurisali za poziciju generalnog direktora. Od ukupno sedam, samo tri kandidature su prihvaćene.

Dejan Stanković Kralj lol , koji formalno ispunjava uslov za poziciju za koju je konkurisao.

Branislav Klanšček, diplomirani komunikolog audiovizuelni producent, a njegova prijava je potpuna.

Stanislav Veljković njegova prijava je prihvaćena.

Da li neko moze da mi objasni zasto se niko sa "nase" strane nije prijavio za mesto direktora RTS?

Neko sa visegodisnjim iskustvom u vodjenju medijske kuce, neko sa novinarskim stazom od 10ak i vise godina...

Možda je i bio u ovih četvoro odbačenih?

Ko su ostalih četvoro?

DJV ništa?

edit

bojkotovali?

Edited by đorđe geprat