February 15Feb 15 @gsb Nisi jedina koja tako misli, ima Manja nesto muskobanjasto u sebe. Meni se cini da AV skuplja samo ruzne ljude (po izgledu, ali i po karakteru) da ga podrzavaju ili da budu oko njega.On 14. 2. 2026. at 15:16, Lezilebovich said:A bio je med mleko sa Bujosevicem i Ljom, pa ce sad kola da krenu nizbrdo ...Taman posla, u poslednjim 35 godina nije bilo na RTS-u nikad sjajno...
February 15Feb 15 32 minutes ago, TWEN FM said:Meni se cini da AV skuplja samo ruzne ljudeČekaj samo da @napadaj i @garmonbozia vide šta si ovo napisao za Ljubicu Vraneš.
February 15Feb 15 33 minutes ago, Klara said:Čekaj samo da @napadaj i @garmonbozia vide šta si ovo napisao za Ljubicu Vraneš.eeejbila je malo jebozovna na prvu. A i bilo je zanimljivo kako ljudi pizde što je spominjemo 😀
February 15Feb 15 Eto, postaneš mod i ujutru se probudiš moralan i estetičan, to se ceni! Zafrkavam se, naravno! :D
February 15Feb 15 1 hour ago, TWEN FM said:Meni se cini da AV skuplja samo ruzne ljude (Što nema veze s ovom, žena uopšte nije ružna. Joj što mrzim ovakvo proseravanje
February 15Feb 15 Verovatno. Ja se nisam udubljivla i meni je ona ostala negde zapamcena kao kombinacija Jovane k1 i Minje Miletic. Hocu reci, uvek full make-up i frizura., a ova slika i slicne koje mi masovno iskacu ovih dana mi deluje kao feniranje od juce i make-up na ivice nepostojanja. Pri tome, ja kao osoba koje se sminka jednom u 6 meseci, ne bi trebalo ovako da pricam, ali sta cu... Big expectations, I suppose.
February 15Feb 15 On 12. 2. 2026. at 18:08, vememah said:https://x.com/NedeljnikVreme/status/2021600844685164964CenzolovkaKo je Manja Grčić: Put od Pinka do RTS-a, uz bliske veze...Podsetimo, Udruženje novinara Srbije prethodno je objavilo da iz diplome koju je Manja Grčić podnela na konkurs za generalnog direktora Radio-televizije Srbije (RTS) proizilazi da ona nosi 180 ESPB boMeni je zanimljivo kako ovi iz Vremena uspevaju uvek da preskoče svog dugogodišnjeg kolegu Nenada Lj. Stefanovića i njegovu ulogu u RTS.Čak i kada u onom podkastu Georgiev ili Bodrožić spomenu njegovu odgovornost mučeni Švarm pegla to sa nekom pasiv-agresiv doskočicom...
February 15Feb 15 4 hours ago, Svemir Zeka said:Što nema veze s ovom, žena uopšte nije ružna. Joj što mrzim ovakvo proseravanjeMozda je za tebe proseravanje, za mene nije nimalo! Svuda ima ruznih ljudi kao karakter, nije samo optika u pitanju, a on je skupio sve najgore oko sebe.
February 15Feb 15 Manja je došla na B92 kad, 2006? A Veran Matić je bio urednik tamo do 2019? #samopitam