salerokada Posted January 2 Posted January 2 Animirani su gledale pre 100 godina, starija je sad i prerasla. Nije ni htela da gleda kada sam joj rekao, pa se posle zainteresovala kada je videla da je film. 1
Misko Posted January 2 Posted January 2 (edited) STo se mene tice, sve te igrane verzije su zapravo inferirornije verzije animiranih, mada, Lion King je sampion, bas je smece..a BATB, animirani obozavam, igrani, uf, iskreno, jedino mi se end credits i dopao(ne zaebavam se)..Ema Votson na autotjunu, film je duzi, ali zapravo, je plici i manje slojevit.. ovaj vredi gledati, ako pricamo o igranim verzijama.. A da s enekoj deci sve to danas dopada,ne sumnjam..voleli smo i mi kao deca svasta, e posle ti nesto ostari super, pa ga kao odrastao i bplje kapiras,a za nesto se pitas sta te je vuklo Edited January 2 by Misko 1
salerokada Posted January 3 Posted January 3 (edited) Gledam sada na IMDB-u, ima dosta odličnih filmova (ali i promašaja) koji ovde (u pređašnjoj polemici) nisu pomenuti. Za neke nisam ni znao da su Dizni. https://www.imdb.com/list/ls026785255/ Edited January 3 by salerokada
Moonwalker Posted January 3 Posted January 3 (edited) Lady and Tramp je mnogo lep. Kod nas je valjda bio prevod Maza i Lunja Odlicna je i crtana verzija Lepotica i zver. Prvi Dizni koji sam ja gledala kao dete je bio Robin Hud. On je lisac, a urnebesan je kukavica i razmazenko princ Dzon kao lav. Nacrtane zivotinje su u ulozi ljudi. Edited January 3 by Moonwalker 4
Misko Posted January 3 Posted January 3 Neki licni favoriti: Fantazija, Pinokio, Bambi, Alisa, Mala Sirena, BATB, TLK, Aladin, Zvonar, Tangled, Toy Story trilogija..
đorđe geprat Posted January 3 Posted January 3 jel' uživao neko gledajući film na "planeti" u 00:24? banecarevidaković
vememah Posted January 4 Posted January 4 (nema nikakvog osetljivog sadržaja u slici, okačio sam je gore) Quote Savet REM, na sednici održanoj 07. oktobra 2022. godine, izabrao je Predraga Azdejkovića, projektnog menadžera, za člana UO Javnog medijskog servisa Srbije (RTS). https://www.danas.rs/vesti/drustvo/predrag-azdejkovic-novi-clan-upravnog-odbora-rts/
Arkadija Posted January 8 Posted January 8 Jutros u jutarnjem programu Gordana Stijačić: "Trenutno je -0 stepeni celzijusa" 1 3
Misko Posted January 9 Posted January 9 Ja sma za vreme i temperature duduk, pa ne bih takvu glupost odvalio..pritom nije to sad neko sa Pinka ili slicne TV, vec Javni Servis..vise javni WC, mislim se..
Shan Jan Posted January 9 Posted January 9 Mozda je htela da kaze da vrednosti temperature teze nuli sa minus strane 2
Filozof manijak Posted January 10 Posted January 10 (edited) On 8.1.2024. at 13:12, Arkadija said: Jutros u jutarnjem programu Gordana Stijačić: "Trenutno je -0 stepeni celzijusa" Svojevremeno sam na radiu u kolima, dok sam se vozio, slušao emisiju u koju se uključio neki meteorolog, koji je izjavio da se temperatura tokom dana neće popeti iznad negativne nule (Celzijusa). Sećam se da mi je reakcija tada isto bila - wtf?! Edited January 10 by Filozof manijak
kud u maglu Simoviću Posted January 17 Posted January 17 rts vest o srčanom udaru dejana milojevića 1 3
Recommended Posts