hefaca Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 11 hours ago, Frank Pembleton said: Slabo ti je ovo. Moraš jače. ....shiit has hit the fan. Na protiv, ti moras bolje 😎
April Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Ja volim Srbiju je nešto najodvratnije, najdosadnije i najneduhovitije ikad smišljeno u istoriji televizije. Radije bih gledao dva sata tihovanja u ševeningenskoj keliji. Činjenica da je Emotion isto to sranje uspeo da proda i HRT-u znači samo jedno, da je vlasnik te produkcijske kuće vrhovni mason svih masona i intergalaktički šef slobodnog zidarstva. Ilke je u svojoj kolumni u Vremenu imao ideju da im zameni pitanja, pa da ovi naši provere svoje znanje o recentnoj historiji susjeda, a njihovi da se isprobaju na sv.Savi, Živojinu Mišiću i hitovima Zane. Ja mislim da imam još bolju ideju - da igraju naši protiv njihovih i da bude nerešeno, pa da poslednja igra bude pejntbol sa bojevom municijom, 5
fusion_ Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Činjenica da je Emotion isto to sranje uspeo da proda i HRT-u znači samo jedno, da je vlasnik te produkcijske kuće vrhovni mason svih masona i intergalaktički šef slobodnog zidarstva. Nije Emotion ništa prodao. To je holandska licenca koju je i Emotion kupio. Ima 30ak verzija u svetu. 3 1
Frank Pembleton Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Nije Emotion ništa prodao. To je holandska licenca koju je i Emotion kupio. Ima 30ak verzija u svetu. Htedoh da napišem ovo.Jedino ako su kupili licencu za region pa tehnički se išlo preko njih.......shiit has hit the fan.
ultra plasticni Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 ma samo Memedovic da se skloni ovi drugi nisu problem
April Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Da sam Memedović, tražio bih im milion evra godišnje. Jedini koji je sebe znao da ceni bio je Lane Gutović. 3
msv Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 1 hour ago, zorglub said: „Izvinite, šta Memedović radi za platu?“ Dobiće suprotni efekat kod čitalaca, glupo je napadati čoveka koga gotivi cela Srbija za nešto što je postalo pravilo na RTS-u.
zorglub Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Naravno da nije samo Memedović problem. Opet, ima i nas kojima je dotični odbojan i iritantan.
Filozof manijak Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Meni je on, trenutno, najgotivnije tv lice sa RTS-a 3
*edited by mod Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Pri tom se našao mrtvi Klanšček našao da proziva Međedovića... 2
Milošica Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 4 minutes ago, Filozof manijak said: Meni je on, trenutno, najgotivnije tv lice sa RTS-a Meni onaj novi mladi tragač u Poteri. 1
Milošica Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 2 minutes ago, msv said: Pored Dragane Kosjerine? Pa zavisi o čemu pričamo 1 1
salerokada Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 1 hour ago, *edited by mod said: Pri tom se našao mrtvi Klanšček našao da proziva Međedovića... Ovo je bukvalno neki interni sukob njega i Bujoševića, pa je Klanšček izneo prljavi veš u javnost. Naprednjačka posla. 3
Recommended Posts