Zico Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 1 hour ago, stoka said: S obzirom da je vodila naprdnjački miting u Beogradu, ništa to ne bi bilo čudno ... Nemoj mi to raditi...
Apollo Creed Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 12 hours ago, mraki said: Dušica Spasić navodno ode na Pink Odlično! Sad će Žeks da joj minimalizuje garderobu
stoka Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Bljuc piše da pare navodno nisu razlog prelaska Duće Spasić nego želja za novim profesionalnim izazovima ... Ako je profesionalni izazov čitanje bljuvotina sa "idiota" u nacionalnom dnevniku ili sa sarapom ugošćavanje najopskurnijih likova u jutarnjem programu, onda stvarno ...
Frank Pembleton Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Sta ste vi mislili da je ona zapravo neka do jaja pametna i moralna osoba , dajte bre...
mraki Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 (edited) Nije da sam imao neke iluzije, ili da je RTS bilo kakav nivo, ali preći na Pink u današnje vreme može samo kompletni idiot. Edited May 6, 2019 by mraki
radisa Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Just now, mraki said: Nije da sam imao neke iluzije, ili da je RTS bilo kakav nivo, ali preći na PInk u današnje vreme može samo kompletni idiot. Čovek ceni da je tek 1992-3, pa veli ima još 6-7 godina do 2000...
renne Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 2 minutes ago, mraki said: Nije da sam imao neke iluzije, ili da je RTS bilo kakav nivo, ali preći na Pink u današnje vreme može samo kompletni idiot. +10000000
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 3 minutes ago, mraki said: Nije da sam imao neke iluzije, ili da je RTS bilo kakav nivo, ali preći na Pink u današnje vreme može samo kompletni idiot. zamastila je ona taj ugovor dobrano
Frank Pembleton Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Pazite, PTC je krenuo stopama pinka odavno sa onim novogodisnjim carolijama gde su voditeljke bile izlozene ko na stocnoj pijaci dekoltirane namunjene , pa onda razni "sou programi" te najbolje ovo te najbolje ono , pa ti sad Sarenac vodi i jutarnji i malo utakmice pa onda izbor za pesmu decenije, pa kosjerina malo jutarnji malo , narodne pesme malo slageri malo teleton... Onda svako malo neka od njih porazmisli: Daj da unovcim ovo dok jos mogu... Poenta je samo da znas da npr. kod Zeksa ti je ona kinta koju odma dogovoris i uzmes najveca, pitanje je vremena kad ce neko drugi da mu bude drazi trofej koji ce da preotme konkurentu...
Malvo Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Kad sam juce saznao da je moj mladjani profan sa faksa u SNS-u, prvo sam mislio da je neka zajebancija, ali nije, jok. A da me neko pitao da li jeste ili nije, onako napamet bih saku na panj stavio da nije, normalan covek, vrlo pametan, pouzdano zna za razliku izmedju dobrog i loseg, sve to tako i - tap, SNS. A uopste nisam siguran da mu je to potrebno u zivotu ako nije bilo do sada. Pokusavam da ga zamislim na sednici tog nekog lokalnog odbora ili tako neceg...
Apollo Creed Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Podrška Dušici! Kad će da uzme lovu,ako ne sad.Sa 45?Aha. Samo serete bzvz...
hefaca Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 4 hours ago, Frank Pembleton said: Sta ste vi mislili da je ona zapravo neka do jaja pametna i moralna osoba , dajte bre... I pametna i lepa i moralna... A sta je morala, morala je... Jbg, stagnirala na rtsu... Tamo ce da nazaduje, al bitno je da ne tapka u mestu...
DrIlic Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 (edited) 2 hours ago, Malvo said: Kad sam juce saznao da je moj mladjani profan sa faksa u SNS-u, prvo sam mislio da je neka zajebancija, ali nije, jok. A da me neko pitao da li jeste ili nije, onako napamet bih saku na panj stavio da nije, normalan covek, vrlo pametan, pouzdano zna za razliku izmedju dobrog i loseg, sve to tako i - tap, SNS. A uopste nisam siguran da mu je to potrebno u zivotu ako nije bilo do sada. Pokusavam da ga zamislim na sednici tog nekog lokalnog odbora ili tako neceg... Zar mislis da ide na te sednice uopšte? Možda jednom u nekoliko meseci da ga vide da je živ, on im je tu kao trofej da se pohvale da nisu svi krezubi... A i njemu će pomoći.. tj unaprediti u šefa predmeta pa katedre, pa onda ide valjda mesto u upravnom odboru, itd. Edited May 6, 2019 by DrIlic
Recommended Posts