dvb-t manijak Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 22 hours ago, Frank Pembleton said: Znač muzika je cirkus! Katastrofa.
DrIlic Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 7 minutes ago, Moća said: Koju seriju je snimio Ristovski? Kralj Petar I Ne znam zasto, ali kad vidim Ristovskog ili Bajica dodje mi da povratim. Bajic radi jos jednu za RTS. Da nece Paviceva nova da bude u fazonu Porodicno blago meets Stizu dolari...
hefaca Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Jok, ce da radi ubice mog oca... Sta radi Bajic za RTS? Jel Ristovski jos nesto snimao zahvaljujuci Vucicu? Bez obzira sto je precednik morao da potegne, prva epizoda deluje odlicno...
Sokrat Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Jel su ovo one Čarape što je prodavao karte za bioskop unapred ili je mrsomud snimio 2 uratka o Kralju Petru?
James Marshall Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Ova Čarape serija izgleda odlično, sem standardnih boljki srpske kinematografija zvane loša dramaturgija, loš storiteling, neuvjerljivi glumci (naštiman kasting) uz simpatičan i pomalo jedinstven dodatak neviđeno promašenog saundtreka. Bolje bi se uklopilo da je zamijenjen saundtrek sa Red Dead Redemption 2 igricom. Ali ovako na prvi pogled, stvarno dobro izgleda.
Frank Pembleton Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 (edited) 5 minutes ago, James Marshall said: Ova Čarape serija izgleda odlično, sem standardnih boljki srpske kinematografija zvane loša dramaturgija, loš storiteling, neuvjerljivi glumci (naštiman kasting) uz simpatičan i pomalo jedinstven dodatak neviđeno promašenog saundtreka. Bolje bi se uklopilo da je zamijenjen saundtrek sa Red Dead Redemption 2 igricom. Ali ovako na prvi pogled, stvarno dobro izgleda. Jbga Dusan Joksimovic DP jeste pokidao, al kad pogledas sta su sve ostalo zasrali... Edited March 12, 2019 by Frank Pembleton
James Marshall Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Ok, za moj groš jeste malo prezasićeno, ali možda je to zapravo jer sam i ja navikao na one isprane snimke kojima su nas hranili decenijama, tako sa ovo sad izgleda (pre)živo, ali svakako pozdravljam praćenje modernih trendova i odmicanje od loše tradicije. Ako ništa drugo, makar se vidi jasnije i imamo kvalitetnu kolor informaciju.
renne Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 VIdim da je i serija Mali rit preuređena, i to baš dobro
Giggsy Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 17 hours ago, hefaca said: novom porodicnom serijom... Dokle vise?
jorma shparga Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Dok je ziv. A posle ce da naprave bota koji ce sam da izbacuje nove serije od elemenata sabranih nedela...
Cane Vukic Prebranac Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 РТС одјавио Јунајтед Медију и од данас их нема више за дијаспору изван Телекома. Какви џукци.
Recommended Posts