Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted
22 hours ago, Frank Pembleton said:

Znač muzika je cirkus!

Katastrofa. 

Posted
7 minutes ago, Moća said:

Koju seriju je snimio Ristovski?

Kralj Petar I

Ne znam zasto, ali kad vidim Ristovskog ili Bajica dodje mi da povratim. 

Bajic radi jos jednu za RTS. 

Da nece Paviceva nova da bude u fazonu Porodicno blago meets Stizu dolari...

Posted

Jok, ce da radi ubice mog oca...

Sta radi Bajic za RTS? 

Jel Ristovski jos nesto snimao zahvaljujuci Vucicu? Bez obzira sto je precednik morao da potegne, prva epizoda deluje odlicno... 

Posted

Jel su ovo one Čarape što je prodavao karte za bioskop unapred ili je mrsomud snimio 2 uratka o Kralju Petru?

Posted

Ova Čarape serija izgleda odlično, sem standardnih boljki srpske kinematografija zvane loša dramaturgija, loš storiteling, neuvjerljivi glumci (naštiman kasting) uz simpatičan i pomalo jedinstven dodatak neviđeno promašenog saundtreka. Bolje bi se uklopilo da je zamijenjen saundtrek sa Red Dead Redemption 2 igricom. 

Ali ovako na prvi pogled, stvarno dobro izgleda. 

Posted (edited)
5 minutes ago, James Marshall said:

Ova Čarape serija izgleda odlično, sem standardnih boljki srpske kinematografija zvane loša dramaturgija, loš storiteling, neuvjerljivi glumci (naštiman kasting) uz simpatičan i pomalo jedinstven dodatak neviđeno promašenog saundtreka. Bolje bi se uklopilo da je zamijenjen saundtrek sa Red Dead Redemption 2 igricom. 

Ali ovako na prvi pogled, stvarno dobro izgleda. 

Jbga Dusan Joksimovic DP jeste pokidao, al kad pogledas sta su sve ostalo zasrali...

Edited by Frank Pembleton
Posted

Ok, za moj groš jeste malo prezasićeno, ali možda je to zapravo jer sam i ja navikao na one isprane snimke kojima su nas hranili decenijama, tako sa ovo sad izgleda (pre)živo, ali svakako pozdravljam praćenje modernih trendova i odmicanje od loše tradicije. Ako ništa drugo, makar se vidi jasnije i imamo kvalitetnu kolor informaciju. 

Posted

VIdim da je i serija Mali rit preuređena, i to baš dobro

Posted
17 hours ago, hefaca said:

novom porodicnom serijom...

Dokle vise?

Posted

Dok je ziv.

A posle ce da naprave bota koji ce sam da izbacuje nove serije od elemenata sabranih nedela...

Posted

РТС одјавио Јунајтед Медију и од данас их нема више за дијаспору изван Телекома. Какви џукци.