Jump to content

Featured Replies

jedva čekam

• Replies 7.3k
  • Views 842.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Koju seriju je snimio Ristovski?

22 hours ago, Frank Pembleton said:

Znač muzika je cirkus!

Katastrofa. 

7 minutes ago, Moća said:

Koju seriju je snimio Ristovski?

Kralj Petar I

Ne znam zasto, ali kad vidim Ristovskog ili Bajica dodje mi da povratim. 

Bajic radi jos jednu za RTS. 

Da nece Paviceva nova da bude u fazonu Porodicno blago meets Stizu dolari...

Jok, ce da radi ubice mog oca...

Sta radi Bajic za RTS? 

Jel Ristovski jos nesto snimao zahvaljujuci Vucicu? Bez obzira sto je precednik morao da potegne, prva epizoda deluje odlicno... 

Jel su ovo one Čarape što je prodavao karte za bioskop unapred ili je mrsomud snimio 2 uratka o Kralju Petru?

To je to

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за rts igraj za zavicaj

:Jova:

Ova Čarape serija izgleda odlično, sem standardnih boljki srpske kinematografija zvane loša dramaturgija, loš storiteling, neuvjerljivi glumci (naštiman kasting) uz simpatičan i pomalo jedinstven dodatak neviđeno promašenog saundtreka. Bolje bi se uklopilo da je zamijenjen saundtrek sa Red Dead Redemption 2 igricom. 

Ali ovako na prvi pogled, stvarno dobro izgleda. 

5 minutes ago, James Marshall said:

Ova Čarape serija izgleda odlično, sem standardnih boljki srpske kinematografija zvane loša dramaturgija, loš storiteling, neuvjerljivi glumci (naštiman kasting) uz simpatičan i pomalo jedinstven dodatak neviđeno promašenog saundtreka. Bolje bi se uklopilo da je zamijenjen saundtrek sa Red Dead Redemption 2 igricom. 

Ali ovako na prvi pogled, stvarno dobro izgleda. 

Jbga Dusan Joksimovic DP jeste pokidao, al kad pogledas sta su sve ostalo zasrali...

Edited by Frank Pembleton

Ok, za moj groš jeste malo prezasićeno, ali možda je to zapravo jer sam i ja navikao na one isprane snimke kojima su nas hranili decenijama, tako sa ovo sad izgleda (pre)živo, ali svakako pozdravljam praćenje modernih trendova i odmicanje od loše tradicije. Ako ništa drugo, makar se vidi jasnije i imamo kvalitetnu kolor informaciju. 

VIdim da je i serija Mali rit preuređena, i to baš dobro

17 hours ago, hefaca said:

novom porodicnom serijom...

Dokle vise?

Dok je ziv.

A posle ce da naprave bota koji ce sam da izbacuje nove serije od elemenata sabranih nedela...

РТС одјавио Јунајтед Медију и од данас их нема више за дијаспору изван Телекома. Какви џукци.