Reaktor Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Ko još kupuje fliglhorne, a da nije hedlajner u Guči?
Frank Pembleton Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Ima i odgovor sindikata, mrzi me da kačim večeras...
jorma shparga Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 za nas neupucene - sta je plej aut sistem?
Krošek Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 (edited) to je ovo https://obljetnica.hrt.hr/leksikon/a/automatizacija-emitiranja/ Edited January 4, 2019 by Krošek
Frank Pembleton Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 2 hours ago, jorma shparga said: za nas neupucene - sta je plej aut sistem? Ono što je plejlista za radio... Softver i hardver... Mislim, pojednostavio sa ali otprilike...
ragasto Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Ako sam dobro razumeo, plej aut sistem eliminise zloupotrebe vezane za autorska prava? Ne bi se vise slale kosuljice koje bi popunjavao ko zna ko nego bi to bilo automatizovano?
kud u maglu Simoviću Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 19 minutes ago, ragasto said: Ako sam dobro razumeo, plej aut sistem eliminise zloupotrebe vezane za autorska prava? Ne bi se vise slale kosuljice koje bi popunjavao ko zna ko nego bi to bilo automatizovano? ne nužno. košuljice se i dalje prosleđuju sokoju
jorma shparga Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 20 minutes ago, Krošek said: plejaut ljudi, spojeno ako bujosevic pise odvojeno onda je odvojeno
ragasto Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ne nužno. košuljice se i dalje prosleđuju sokoju He, onda ništa. Pre x godina sam negde pročitao o sistemu koji bi automatski slao podatke (valjda Sokoju, ne mogu sad da se setim) pa bi situacija bila bar malo čistija. Bez popunjavanja košuljica hemijskom olovkom po principu "piše ko šta hoće".
kud u maglu Simoviću Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 ah to je bila priča da je sokoj kupio neki softver za sumanutu kintu koji je to automatski radio. košuljica je zvanični dokument i ne bi trebalo da bude mnogo odstupanja. nije da ih nije bilo, al su se emiteri/sokoj ozbiljno opekli pa sad kolko tolko vode računa. al i dalje rade na pritisak tu nisu u igri samo tv stanice, već i radio programi diljem srbije. mislim da je taj program bio prevashodno namenjen za radio stanice
ragasto Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Da, davno je to bilo i zaboravio sam detalje. Sad, očigledno, i nije toliko bitno, ali me je @kud u maglu Simoviću podsetio na priču, pa malo guglam. Evo, za uz kokice ako je još neko zainteresovan...
Recommended Posts