hefaca Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Ekipa iz Krusevca se peske probija satima do drugog sudara, koji se desio 200 m od prvog sudara gde je ekipa iz Jagodine od pre 3h. Jel zabranjeno da prosetaju tih 200 m?
kud_genijalci Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Juče u Trezoru posle ponoći: Nikola Milošević bujne iako već sede kose, raskoračio se i stavio šake na bokove, raskopčani sivi sako otkriva košulju od indijskog lana /nema potkošulju!/ i u scenografiji iz "Ja, Klaudije", on onako svojim potihim glasom, kao da po jeziku prevrće karamelu, i kroz nos, kao da ga muče sinusi, dakle kritikuje Platona, kao "prvog, koliko se zna, mislioca,koji je izjednačio opasnost po državu koja opasnost dolazi od strane bezazlenih književnika i od prave organizovane oružane pobune zaverenika". To je ponovio još jednom i zaključio da je Platon timesvakako stekao mest uistoriji mislilaca koji su promišljali državno uređivanje, ali mesto "kojim se svakako ne može ponositi". A kao ilustracija: upozorenje na nejake književnike iz usta tada još mlađahnijeog od NIkole - Ljubivoja Tadića. A nekoliko dana pre toga: Boro Krivokapić i Danilo Kiš u Teleskopiji, piju kahvu i puše kao Turci, a Kiš sve više kašlje...
3opge Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 ja sam video Kisha na Zabljaku, pricao je sa Borom nesto o cicvarama, setao i pusio... onda sam na tom istom Zabljaku za doruckom, sto do moga, u hotelu, gledao kako Dragos Kalajic terorise kelnera, terajuci ga da stoji pored njega, drzi mleko i sipa mu po komandi, kap po kap, dok on sedi i muti nes kafu. sa njim je za stolom sedela njegova cerka, tada tinejdzerka.
kipo Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 "Saobracaj stoji na Pancevcu, ali to ne znaci da se vozila ne krecu. Krecu se, ali se krecu sporo.."
Frank Pembleton Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Jesu li oni krenuli sa tim produženim jutarnjim do 11-12?
kipo Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 Ovo je 202, standardno 6-9. Inace, nisam ih slusao poodavno, kako su krenuli da forsiraju onu bezveznu 'ti si nevina sve je do mene", rijetko odvratna stvar. Jutros palim - ta bas pocinje. Pa jbt
Apollo Creed Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Kad čujem 202 prva asocijacija mora biti...
kipo Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 Bilo nekad. Sad samo neke fensi mtv melodije idu. Bzvz
DrIlic Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 On 15.10.2018. at 8:28, Frank Pembleton said: Jesu li oni krenuli sa tim produženim jutarnjim do 11-12? Jesu. Do 11 traje.
hefaca Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/481/zdravlje/3291379/ivona-pantelic-zahvaljujuci-kampanji-rak-je-izleciv-otkrila-sam-kancer.html
halloween Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 (edited) Skandalozni predsednik SANU Kostić lupeta gluposti na RTS3. Pri tom mu je i oskudan vokabular. Ni forma mu nije jača strana, npr."nisam stvaraoc u kulturi". Na kraju, omaakne mu se i pogrešno akcentovanje. Edited October 23, 2018 by halloween
halloween Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Da radi u izdvojenoj ambulanti Doma zdravlja, pa da čovek ima razumevanja ako napiše obolenje i zapalenje.
Recommended Posts