Đipalo Junuz Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 1 minute ago, nisam ja said: jel živ risto kubura? Umro 2014.
Frank Pembleton Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 A urednica Svinjeta Ivanović... Ok odlično!...shiit has hit the fan....
stoka Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 (edited) 2 hours ago, Reaktor said: Da su mene pitali, Šarenicu bi vodio Vladimir Palikuća. Večeras je Palikuća pokazao ličnost u duelu sa Sandulovićem ... Neko je postavio pravo pitanje, šta bre radi taj Šareni na RTS-u, džombira se?! Ne komentariše utakmice, ne vodi sportske dodatke i emisije ... I treba da mu natovare neku novu obavezu ... Edited February 27, 2018 by stoka
kud u maglu Simoviću Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 6 meseci max onaj je jednom već bila pedalirana sa ptc-a?!?
James Marshall Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Biće tu ozbiljnih mismečeva kad Šareni bude ugošćavao kakve KUD-ove i slično. Ali s obzirom na potpuni besmisao postojanja 90% sportske redakcije RTS od pojave Arena i SK, vala neka malo nek opravdaju platu. Još da se sjete onog ženskog dijela koje samo vidimo jednom mjesečno kako primaju plate a vjerovatno nema posla ni za jednu od njih, a ja bar znam četiri.
kud u maglu Simoviću Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 (edited) koncept će biti drugačiji kod debele, dok je ne provale da je alava na pare Edited February 27, 2018 by kud u maglu Simoviću
stoka Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Tijana Jeftić je najbolja u toj sportskoj redakciji ...
stoka Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 (edited) Interesantno je da mnogi Šarenog percipiraju kao izuzetnog košarkaškog komentatora. Iznenadilo me da i Edin Avdić sa Arene sport, uz otvoreno pljuvanje starije generacije komentatora košarke tipa Nikitovića i drugih (što me takođe iznenadilo), o Šarenom govori kao nekom referentnom sistemu ... Njegovo znanje košarke potiče od toga što se nekada i sam bavio tim sportom, ali za nekog kome je to posao i koji je bio savremenik nekih istorijskih košarkaških utakmica, događaja i igrača ( s obzirom da je rođen krajem 60-tih godina), neoprostivo je da se na oproštaju Saleta Đorđevića od košarke nalupetao za medalju i pokazao elementarno neznanje nekih fakata iz istorije YU-košarke. Tako je, na primer, u slučaju incidenta kada je Grbović makazama jurio Menegina po terenu, mašio i godinu i takmičenje, i to ponovio nekoliko puta ... Drugo, ono što je mana 90 odsto današnjih današnjih sportskih komentatora, siromašan vokabular, jednostavno nije jak na rečima, upotrebljava pogrešne reči u datom trenutku ... Edited February 28, 2018 by stoka
James Marshall Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Ma čovjek je ostao zakucan u 1995. godini, jbg kad RTS ima pravo da prenosi 6 košarkaških utakmica godišnje koje moraju da podijele on i Denda, to je kao da hoćeš da se spremaš za nordijsko trčanje i nastup u istoj disciplini na ZOI tako što provodiš cijelu godinu u Beogradu i planiraš da praviš krugove na Adi, gdje snijega ima 10 dana godišnje, I ne da mi ga nije žao, već za taj svoj nerad na sebi on prima platu već dvadeset i kusur godina na RTS, prava ona buva koja se ugnijezdila u ovčije runo i lijepo joj i toplo pa ne mrda nigdje.
hefaca Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Ima li neko da u Srbiji zaradjuje svoju platu a da nije sa PPP? Sto se Sarenog tice, kazi konza!
Frank Pembleton Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 koncept će biti drugačiji kod debele, dok je ne provale da je alava na pareKo da primeti? Pomoćnica direktora koja je i dovela tu da zajedno lapaju?
Recommended Posts