Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ne, otišla je na grand tv

zar neće od septembra kod grka da radi nedeljno popodne?

Posted

faliće taj amaterizam, diletantski pristup, smotanost, aljkavost i uguravanje svega za šta je žile uzeo pare u dva sata a koja se prodavala pod "spontanost" i mješavinu tradicije i modernog

Posted

pa to što je profesionalac u reketiranju gostiju ne znači da nije amater sa mikrofonom, hiljadu i po emisija i svaki put djeluje kao da je prvi put stao pred kamere, redovno ima one pauze od 3 sekunde kad ga uključe. 

Posted (edited)

Postoje sitnice na osnovu kojih može mnogo da se zaključi o nekome. Davno je bilo, na ulazu u jedan supermarket Žika kreće da uzima novine sa stalka i kako ih vadi, jedne druge ispadaju i padaju na pod. On ih samo pogleda i ode ... Bez namere da se sagne, podigne ih i vrati na mesto ... Koliko nevaspitanja i bahatosti u tom naizgled bizarnom događaju. I taj njegov izraz lica koji kao da govori: "Pazi da ti ne dignem ..."

Edited by stoka
Posted

Ekipa emisije ga voli, gosti ga vole, gledaoci ga vole... Iako ih reketira, vredja i ponizava... Sitnice koje govore ili o njemu ili o drugima...

Posted

Ne bih rekao da ga ekipa voli.
Koliko sam čuo od nekih koji rade na RTSu, kamermani doživljajvaju kao kaznu kad ih rasporede da snimaju Šarenicu, upravo zbog Žikinog vrlo nekorektnog ponašanja prema njima.

Posted

Znam predsjednika opštine neke u Bosni koji nam je rekao koliko je Žiki morao da stavi džep da bi Šarenica gostovala kod njih.

Vole ga gosti u pizdu materinu, pogotovo kad i on njih tjera u kurac riječima "nije za Nobela"

Bahato seljače iz Jasikovice.

Posted
27 minutes ago, James Marshall said:

Znam predsjednika opštine neke u Bosni koji nam je rekao koliko je Žiki morao da stavi džep da bi Šarenica gostovala kod njih.

Vole ga gosti u pizdu materinu, pogotovo kad i on njih tjera u kurac riječima "nije za Nobela"

Bahato seljače iz Jasikovice.

ma nije moguće da žika uzima novce ga gostovanje u šarenaji

:ohmy:

Posted

Ma moguce...

Vodio moju svadbu...

Kolko kostase svadba, tolko kostase Zika.

Kome stajase do sarenice, taj i platise. Ni kod babe nema dzabe.

A i gostiju se osulo posle toga nobela. Sve trcase iz studija. Nije ih ostalo ni 200 po epizodi.

Posted

A jel realno ovih 200k što navodno dobija od Mitrovića?

U čemu je štos, novinarska patka, pranje novca dobijenog od SNS-a?

Posted

200 kila krompira?  Realno je, pod uslovom da nije isklijao.