KennyDalglish Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Ne bi se složio rešenje kolone A je bilo Antonije, tako da nema logike da konačno bude Antonije Pušić. Ne baš najsrećnije složena asocijacija, ali ništa neobično za slagalicu. Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
katamaran Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 (edited) 14 minutes ago, Fakundo Sava said: Upravo u slagalici oštetiše jednog takmičara.U posolednjoj asocijaciji dao je odgovor Antonie Pusić za konačno i nisu mu priznali odgovor . Kasnije je rekao Rambo Amadeus što je bio tačan odgovor.Da su mu priznali prvog puta mislim da bi otišao u finale.Prava blamaža. Krajnji neprofesionalizam. Spoiler Ovo mi je verovatno omiljeni screw you guys, I'm going home momenat. Edited February 24, 2018 by katamaran
Fakundo Sava Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Kolona C je bila mega B Požega a A ne mogu da se setim, sada će na jutjubu. u svakom slučaju Što bi rekao katamaran krajnji neprofesionalizam
KennyDalglish Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Evo da ne čekaš YT, kad već nisi pročitao moj prethodni post [emoji16] Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
nisam ja Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 kakvo sranje je ovo gorčilo bokte. Nisam znao da ide ko serija. Idu dotle da savić i ne otvara usta a nah ide..o svetlu da ne govorim. nego ovaj čuvar plaže, da nije i on restauriran?
hefaca Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Dusica Spasic jutros sa Zikicom vodila sarenicu. Ocel biti Dudina sarenica? Pred kraj uveli i Bojanu Andric, koja posteno izdrka Ziku za kraj. Ladno ga pita jel odlazis negde a on ladnije odgovori ne. Jbg meni ce malko nedostajati sarenis
ToniAdams Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 jebote skandalozno. ne znam ni ja sta cu bez sarenice.
čekmeže Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Meni će nedostajati šarenica kao nož u leđima. Dešavalo mi se da odem kod babe u vikend terminu da pokosim travu a ona starija žena, slabo čuje, sedi u fotelji ispred odvrnutog tevea i piči Žika. Odzvanja u dvorištu, hteo ne hteo slušam ga sve dok ne upalim kosačicu. Zvučao mi kao da je došao u neko urođeničko pleme pa se svi sjate da vide belog čoveka, iznesu mu hranu, piće, namažu boje, obuku nošnje da ga impresioniraju pa mu igraju, pevaju, zabavljaju ga a on ih snima, krka, merka cice i filuje seljačkim humorom.
teacher Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 8 hours ago, ToniAdams said: jebote skandalozno. ne znam ni ja sta cu bez sarenice. imam ja snimljeno sve epizode, pa ću kasnije baciti na pajrate bej.
hefaca Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Sarenuca je reka u koju ne mos dvaput krocit
nisam ja Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 kaće žiko ljomber da mi se skloni sa horizonta?
Recommended Posts