February 12Feb 12 Oni mi ne odgovaraju na pozive i poruke, evo prođe šesti dan. :DNe znam kako očekuju da im ljudi naruče nešto...a dopadaju mi se, juče sam u Yuhoru našla njihov kačkavalj, pa sam poželela i halumi.Sad ću da pogledam gde su prodavnice Stara planina, hvala! 😘❤️edit: u, odlično, barem za dve prodavnice u Bg znam, svratiću. Edited February 12Feb 12 by Klara
February 12Feb 12 @Klara Rtanjski imas na svim pijacama u Magica radnjama, i cena je najbolja. Stara planina ti se nece javiti, provereno
February 12Feb 12 Ne, nisi razumela, mlekaru Podgorac sam kontaktirala. :) Pozvaće ih i mama danas, prvenstveno je ona zapela za njihov kačkavalj. :D Magica ✓ hvala!!!
February 12Feb 12 50 minutes ago, Klara said:Može preporuka za halumi sir, da je moguće naručiti ga onlajn (Srbija)? :)Nije online, ali bio je nekad davno Grk na Kaleniću, mogao je da se poruči halumi. Ne znam dal je još tamo.
February 12Feb 12 47 minutes ago, Klara said:Oni mi ne odgovaraju na pozive i poruke, evo prođe šesti dan. :D Да не држи то Никодије којим случајем
February 21Feb 21 https://www.mlekarakorzo.rs/Ako vas put nanese u Sjenicu ili imate tamo nekog, velika preporuka. Kajmak kida pakovanje 500 gr svega 700 dinara. Naravno i sir, paprika u pavlaci. Zao mi je sto nisam probao svez kupus u pavlaci
February 22Feb 22 On 9. 2. 2026. at 4:27, bey said:nedavno sam jela neki sir iz uzbekistana, u trakama, gumast i žilav. da li ima toga unas negde?pretpostavaljam da si jela kavkaski sir checil: https://en.wikipedia.org/wiki/Chechilpre desetak godina smo vodili kineze da posete fabriku na jugu rusije. bili su sokirani kada su videli rucnu tehnologiju proizvodnje, a to bio najveci proizvodjac u rusiji. kinezi imaju rigorozne sanitarne standarde u mlecnoj industriji (posle skandala sa melaminom).secam se da su kinezi na toj fabrici jeli supu viljuskom verujem da se moze naci u ruskim prodavnicama u beogradu. dobar je kao snek uz pivce, pogotovo dimljeni. Edited February 22Feb 22 by banecare1
February 22Feb 22 Nadam se da je bolji od US string chiza mada mi ova “palochki” verzija izgleda na to - donekle slano, zilavo ko kurac a bezukusno, deci za skolu da se igraju, u protivnom zero consumption among adults
February 22Feb 22 47 minutes ago, Bud Stonebraker said:Nadam se da je bolji od US string chiza mada mi ova “palochki” verzija izgleda na to - donekle slano, zilavo ko kurac a bezukusno, deci za skolu da se igraju, u protivnom zero consumption among adultsnaravno da je bolji
February 22Feb 22 Meni taj dimljeni da jedem vezanih očiju isti šunkaMada je ne volim dimljenu hranu jer mi sve baca na šunku..
February 22Feb 22 7 hours ago, banecare1 said:pretpostavaljam da si jela kavkaski sir checil: https://en.wikipedia.org/wiki/Chechilpre desetak godina smo vodili kineze da posete fabriku na jugu rusije. bili su sokirani kada su videli rucnu tehnologiju proizvodnje, a to bio najveci proizvodjac u rusiji. kinezi imaju rigorozne sanitarne standarde u mlecnoj industriji (posle skandala sa melaminom).secam se da su kinezi na toj fabrici jeli supu viljuskom verujem da se moze naci u ruskim prodavnicama u beogradu. dobar je kao snek uz pivce, pogotovo dimljeni.da, deluje da je to.jela sam običan i dimljeni, tako, kao snek (uz vince :))definitivno je acquired taste, ali meni je baš ta kombinacija gumaste teksture i izraženog ukusa bila zabavna i privlačna. dopao mi se osećaj u ustima.a ima i taktilni momenat, možeš da ga razvlačiš, čupaš u vlakna, pleteš i raspetljavaš :)
February 22Feb 22 @bey da, jede se tako sto se razvlace vlakna. neki vole da ga ubace u mikrotalasnu i jedu kao hrskavi snek.
April 23Apr 23 vratio mi se sir (nisam ga našla u ruskim radnjama inače)i ovo čudo u kuglicama (očekivala sam nešto nalik mocareli, a ono sve suprotno)
April 23Apr 23 22 minutes ago, bey said:čudo u kuglicamaTo u kuglicama je kurut, suvo ukiśeleno mleko, rastopi se u vodi pa ide u razna jela.Jedno od mojih omiljenih je курутоб, vrh kujne dalekog i prijateljskog точикистона.Nispazlanačasu! Edited April 23Apr 23 by makaronee Qrq