kud u maglu Simoviću Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 On 28.5.2020. at 9:44, ivy said: mene interesuje al mi nista ne vredi... a jela sam vec iz neke radnje u Bgu,ne znam gde je..i bio je jako,jako,jako slan bla imaš u stepanovićevu nekog tipa, hercegovca, što pravi sir iz mješine po tradicionalnom receptu marka žvaka je pravila emisiju o njemu, sir ne znam kakav je
Frile Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 34 minutes ago, decak Kejt said: šta osim pekorina koristite kao zamenu za rahmetli pekorino makedoniko? 😁 čarnok
banatjanin Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 2 hours ago, decak Kejt said: šta osim pekorina koristite kao zamenu za rahmetli pekorino makedoniko? 😁 probala sve one ovidure i bovidure i ok su mi, ali nije mi to - to. Imaš sada vrlo dobar pekorino DOP u Lidlu, nešto sitno para A ako juriš baš zamenu za onaj makedonski, imaš u Maksiju ovčiji kačkavalj Korab Trnica. Nešto je mekši i manje slan, ali radi posao
ivy Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 odlican je Korab Trnica ovciji kackavalj..bude i pod Premia brendom ali moj seoski maxi ima neki cudan trip sa tim sirevima...bili su nekom super popustu jedno vreme i od onda ih nema uopste u ponudi,isto je bilo i sa Premia fetom
ivy Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: imaš u stepanovićevu nekog tipa, hercegovca, što pravi sir iz mješine po tradicionalnom receptu marka žvaka je pravila emisiju o njemu, sir ne znam kakav je meni se bas posle te emisije ne jede taj sir.
kud u maglu Simoviću Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 pa nemoj da ga jedeš, al zar nisi rekla da te interesuje?!
renne Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 nije, malo je slaniji od fete ide idealno uz ladnu šljivu
Milošica Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 (edited) Ej nisi prvi koji mi ga je preporučio,gde si kupio? Edited June 8, 2020 by Milošica
Milošica Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 3 minutes ago, renne said: U Bosni Tačno i i jeste kevina familija iz BiH.Ja se ponadao da ima negde u BG.
djeneralche Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Ima, Hercegovacka kuca, izmedju Djerma i Liona na Bulevaru, kod poslasticarnice Bombaj. Izgleda da ima i u Paliluskoj pijaci. https://starahercegovackakuca.com/
ivy Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 u toj Staroj Hercegovackoj kuci imaju mlekaru Padjeni juce mi svekrva spakovala njihov sir iz mjesine iz te radnje i odlican je!!! edit - sad vidim na sajtu
Recommended Posts