Bujodrag Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 uzmi malo ovoga sira iz mjesine pa protrljaj izmedju dlanova. ako ti ruke poslje smrde na ovce prosao je prvi test valjanosti. OK, ali ja ne znam kako smrde ovce.
iDemo Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 OK, ali ja ne znam kako smrde ovce. Krug dvojke, brate, ne?
bradilko Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 našao u samoposluzi gomilu stvari Pađeni.neko je te proizvode, čini mi se, falio na forumu.šta najpre kupiti?
nisam ja Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 da li je old amsterdam neki faktor na sirnoj mapi? Dobio na poklon pa me dojmio bogat ukus iako je pakovanje konfekcijsko. Biće da je do mene koji sam navikao na šverc iz đarme.
darling Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 oldamsterdamac mi ostao u lepom secanju, jela sam ga par puta u zivotu. zreo, jak sir. secam se da je bio skup. dugo ga nisam videla, al nije bas ni da sam obracala paznju. jedi carnok za 900 dinara kilo. bolje od madjarskih zutih.
ajgor Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 1 hour ago, darling said: oldamsterdamac mi ostao u lepom secanju, jela sam ga par puta u zivotu. zreo, jak sir. secam se da je bio skup. dugo ga nisam videla, al nije bas ni da sam obracala paznju. jedi carnok za 900 dinara kilo. bolje od madjarskih zutih. Darling, gde nabavljaš čarnok? I dalje ona Roda kod Univera na NBg (bila prepiska prošle godine) ili neka druga?
aram Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 On 18.12.2017 at 12:01 AM, nisam ja said: da li je old amsterdam neki faktor na sirnoj mapi? Dobio na poklon pa me dojmio bogat ukus iako je pakovanje konfekcijsko. Biće da je do mene koji sam navikao na šverc iz đarme. vrsta gaude, odstajala minimum 6 meseci... dosta pristojan, ima u sebi one kao kristalaste strukture tu i tamo kao parmezan.
nisam ja Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 dobar je amsterdamara, a za čarnok bi mogao povremeno da se otvaram budući da je skoro duplo skuplji od ovog treša što kupujem na kvantašu (550) opet sam se setio da je baba prodala kravu a i mogao bih na ribljoj tj. limanskoj da se otvorim za onaj lisnati +mileram nisam dugo.
darling Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 2 hours ago, ajgor said: Darling, gde nabavljaš čarnok? I dalje ona Roda kod Univera na NBg (bila prepiska prošle godine) ili neka druga? ja kupujem u mlecnoj radnji dana na bajloniju. kilo 900 dinara, fabricki secen u komade od 100 do 300 grama, vakumiran. inace kilo carnoka u maksiju kosta 2000. nisamjae, carnok nije iz iste kategorije ko ti madjarski mekani zuti trapisti il sta vec kupujes. ovo ti je najblize amsterdamu, il parmezanu, ima kristalice, moze u pastu. za samo 900 po kili. u toj racunici si ustedeo. kupila sam i lisnatog od danice terzic u mokrinu, kilo 600 dinara, poslala mi postom, to sad kad je ladno moze da se radi.
nisam ja Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 supel. Nek se javi Ajvi javi da prizna de nabavlja čarne oči u bačkoj!
darling Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 evo gledam na njihovom sajtu nema spiska prodavnica. il ja ne mogu da nadjem?! http://www.mlekaradana.rs/
maheem Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 @nisam ja: Jes probao na limanskoj onog francuza? http://francusketajne.com/prodavnica/
Bujodrag Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 1 hour ago, darling said: evo gledam na njihovom sajtu nema spiska prodavnica. il ja ne mogu da nadjem?! http://www.mlekaradana.rs/ Pa čeka, je l' ima na Bajloniju, hoću sutra da idem.
darling Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 ima, ima, nego sam gledala za novi sad, a i zanimalo me da l ima jos njihovih radnji u beogradu. mislim da radnim danom rade do 14 h.
Recommended Posts