December 23, 201212 yr mali.... zavisi od starosti kilo izadje oko 2000 din prosecno ali vredi svake pare
December 23, 201212 yr ne moze se ovoga pojesti puno, zena i ja u vrh glave podelimo jedan. evo malocas ostala cetvrtina nepojedena....
December 23, 201212 yr Potvrdjujem ovo za Aristeus. Ja sam za sebe i ortaka dovukao celu kesu sa Mixera. Scarborugh jos nisam degustirao ali posto je sa zalfijom, majcinom dusicom i ruzmarin i te kako obecava. Ovo je prvi put da sam probao i mladju verziju Aristeusa i za sad mi se cini zanimljivijim od oe starije na koju sam i navikao. Ali pojesce se svakako svih 6 komada + tih pola kile Scarborough-a.
December 23, 201212 yr ma znam, zezuckam se malo, zine i meni dupe pa prcnem pokoji komadić buđavog, koji obožavam...a i pivo od 240, ja se za tu kintu pripijem, hahaha ;)
December 23, 201212 yr naravno, jedino bolje da popijes dobro pivo za te pare gajbi nego krs hajneken u kaficu
July 4, 201311 yr Nije braon nego crna. I pojavili su se u isto vreme. I beli je bolji.Vide li neko skoro ovaj Imlekov pekorino u prodaji? Zimus sam ga još i nalazio, sad nestade bez traga i glasa. Na Imlekovom sajtu još postoji, ali u maloprodaji nix :)
July 4, 201311 yr nestao, i ja sam trazio. dosta cudno s obzirom da su se davno ovce ojagnjile i da mleka ima. verovatno im uletela neka bolja eksport sema od srbije, taj sir ladno prolazi kao dobar grcki sir tipa kefalotiri i slicno
July 5, 201311 yr ja se raspitivao u onoj mlekarskoj radnji u Jovanovoj, kazu da nema mleka u Makedoniji. to je doduse bilo pre jedno metar dana
August 19, 201311 yr pa kacila je onomad link na analizu kravljeg radovo sira u kome je nadjeno palmino ulje i slicno....