Jump to content
IGNORED

Sirevi

Musharaf

Recommended Posts

Posted

mali.... zavisi od starosti kilo izadje oko 2000 din prosecno ali vredi svake pare

Posted

ne moze se ovoga pojesti puno, zena i ja u vrh glave podelimo jedan. evo malocas ostala cetvrtina nepojedena....

Posted

Potvrdjujem ovo za Aristeus. Ja sam za sebe i ortaka dovukao celu kesu sa Mixera. Scarborugh jos nisam degustirao ali posto je sa zalfijom, majcinom dusicom i ruzmarin i te kako obecava. Ovo je prvi put da sam probao i mladju verziju Aristeusa i za sad mi se cini zanimljivijim od oe starije na koju sam i navikao. Ali pojesce se svakako svih 6 komada + tih pola kile Scarborough-a.

Posted

ma znam, zezuckam se malo, zine i meni dupe pa prcnem pokoji komadić buđavog, koji obožavam...a i pivo od 240, ja se za tu kintu pripijem, hahaha ;)

Posted

naravno, jedino bolje da popijes dobro pivo za te pare gajbi nego krs hajneken u kaficu

• 6 months later...
Posted
Nije braon nego crna. I pojavili su se u isto vreme. I beli je bolji.
Vide li neko skoro ovaj Imlekov pekorino u prodaji? Zimus sam ga još i nalazio, sad nestade bez traga i glasa. Na Imlekovom sajtu još postoji, ali u maloprodaji nix :)
Posted

nestao, i ja sam trazio. dosta cudno s obzirom da su se davno ovce ojagnjile i da mleka ima. verovatno im uletela neka bolja eksport sema od srbije, taj sir ladno prolazi kao dobar grcki sir tipa kefalotiri i slicno

Posted

cenim da je trenutno na odlezavanju, ne moz to za tri dana da se napravi :P

Posted

ja se raspitivao u onoj mlekarskoj radnji u Jovanovoj, kazu da nema mleka u Makedoniji. to je doduse bilo pre jedno metar dana

• 1 month later...
Posted

kako to mislis?

Posted

pa kacila je onomad link na analizu kravljeg radovo sira u kome je nadjeno palmino ulje i slicno....

Posted (edited)
kako to mislis?
vako Edited by darling