nesha taxista Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Stvarno, vidim dosta prozvođača sad sledi tu rugobnu izuvijanu modu farova. šta im je?
Daddy Cool Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 (edited) Nisam pregledao ceo topik, ali na nevidjeno glasam za Fiat Multipla.edit: Dodge u aktuelnim modelima takodje ima par kandidata. Edited May 20, 2009 by Daddy Cool
nesha taxista Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 (edited) Dobro, mora se priznati da je novija Multipla ipak pristojnija. Edited May 24, 2009 by nesha taxista
dragance Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 (edited) Izvinjavam se ako je ovo sranje vec neko postovao, ali ovo je dno...Edit: ne zavaravajte se da je nesto extra veliko auto. Krov mi je na nivou mog ramena (visok sam 190cm).A vetar kad pocne da duva, ne garantujem da ce ovo ostati na 4 tocka. Edited May 25, 2009 by dragance
Grunf Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 otkidam na onu blesavu hondu element. izgleda mi kao predimenzionirana decija igracka. ustvari nemam pojma kom to zanru automobila pripada niti da li icemu valja vozilo toliko kockastog oblika, jedino sto mi izaziva lucenje hormona dobre volje (isto kao kad moja zena vidi reno senik).hehe, tvoj bivsi, a moj sadasnji kolega ima od pre par meseci jednu. probao je, ide ko sam djavo, lici na neko borno vozilo :)
Roger Sanchez Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 (edited) Suzuki Splash.. vidio ga uživo - katastrofa, slika ne odaje puninu ružnoće.. Edited July 19, 2009 by nesha taxista
msmodesty Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 bilo koji karavanbilo koji SUVwaf, poslacu ti moju kucecu diviziju da ti objasni lepote valjanja po SUV-unego NAJruznije dupe:
nesha taxista Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Ukusi su različiti. Meni je ta bengula najlepši auto te vrste, ali dobro. Onog Splasha sam obnovio, slika nestala u akciji.
Maljutka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Imala sam vise puta priliku da se vozim u Tavrii,to se recima ne moze opisati,to treba doziveti.Mrzi me sad da trazim fotku,ali po meni definitivno najruzniji automobil je Lada Samara sedan.
Buck Naked Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Bez obzira koliko novih kandidata dolazi, uvek se vraćam sklerotičnoj multipli..
hazard Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 (edited) Samo da se jos jedanput podsetimo divnog Pontiaca Aztek, sada kada je Pontiac zvanicno 1 rahmetli marka:jos je ruzniji uzivo...1 simbol propasti americke autoindustrije Edited August 3, 2009 by hazard
April Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Samo da se jos jedanput podsetimo divnog Pontiaca Aztek, sada kada je Pontiac zvanicno 1 rahmetli marka:jos je ruzniji uzivo...1 simbol propasti americke autoindustrijeIzgleda kao remake Poloneza...ameri su otisli u q
Pontijak Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 sada kada je Pontiac zvanicno 1 rahmetli marka: ovo sam morao iz solidarnisti sa nickom tjah, kao sto je najbolji automobil nov automobil tako je i najruzniji automobil onaj koji ne mogu da kupim
Tresko Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Izgleda kao remake Poloneza...ameri su otisli u qIdi u klinac, gde se seti Poloneza
Recommended Posts