Nicol Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Toyota PMSamo se nadam da neću doživeti da automobili stvarno izgledaju ovako.žalosnije od dizajna je to što je predviđen samo za 1 osobu
Šumejker-Levi 9 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Pa dobro, ukusi su različiti. Reče Larko da se i vozio njime i nije mu se baš dopalo.A stvarno, ponavljanje je nepotrebno. Ima toliko drugih... Tomberlin ANVILmeni je ovaj baš ekstrapozadi staviš pivo, šatore, opremu za pecanje...
nesha taxista Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Meni se čini da su i pozadi sedišta, mada sve to izgleda kao u autobusu GSB.
msmodesty Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Uslikah jutros 1 Jaguar, novi neki model, ruzan, ovo vise nije Jaguar nego Toyota:
shinobi Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 pa to je ovaj xf.. sta znam meni je onaj x-type sto se oko 2000te pojavio bio najkrsh jaguar dizajn, narocito sto je pokusavao da lici na prelepi xj. sad kao pokusavaju nesto skroz sajber novo..
Time Crisis Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Prednji deo odličan, ostatak brrr... Mazda Taiki koncept:
Šumejker-Levi 9 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Prednji deo odličan, ostatak brrr... Mazda Taiki koncept:joooj, prva asocijacija su oni slatki kučići koji ostanu bez zadnjih nogu, pa ih stave na dva točkića nešto vaki
yolo Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 otkidam na onu blesavu hondu element. izgleda mi kao predimenzionirana decija igracka. ustvari nemam pojma kom to zanru automobila pripada niti da li icemu valja vozilo toliko kockastog oblika, jedino sto mi izaziva lucenje hormona dobre volje (isto kao kad moja zena vidi reno senik).
Outcold Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Znam da će me pojedinci sad napasti ali meni je ovaj Koenigseggcc (ili kako se već zove) ružan k'o djavo.
Idioteque Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Tek uživo je moguće shvatiti intenzitet ružnoće ovog dreša. Na žalost, sve ih je više na BG ulicama.
Ivan Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Prvo Mesto - Kineski proizvođač. Izgleda kao auto koji je ispao iz kolevke...Ma daj, mora da se šališ. Izgleda kao abortirani fetus nove indijske TATE.Ne znam mu ime?Grobarska verzija kupera.Koncept LadeJeremy Clarkson - Top Gear Peel P50A evo šta se desi kada se ode u drugu krajnost. ;) Zato je tu savremenija i sigurnija varijanta.G-Wiz DC electric car
msmodesty Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 kola su lepa ali ovi novogodishnji ukrasi su mi bas kitch
bradilko Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 kola su lepa ali ovi novogodishnji ukrasi su mi bas kitchJos samo luster fali!
Recommended Posts