duda Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 evo ja već tri dana uredno doručkujem, pa recimo pola sata do sat posle ustajanja i to nikakve slatkiše, nego jaja, slanina, kajmak, leba malo, sir, i tome slsuper se osećam, nije mi ništa teško i ne spava mi se.nisam gladna u početku, ali kada počnem da jedem, onda ide :Dmeni je samo problem dok ne prevaziđem ono uobičajeno vreme doručka koje je bilo oko 10, uvek sam gladna u to vreme.nisam promenila vreme doručka ni zbog kakvih dijeta i tome sl. već isključivo zbog svog želudca koji više ne podnosi kafu na prazan stomak
Amelija Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ja danas u ranu zoru oko 8:30 doručkovah tortiljukad je već bila na sred stola i provocirala sasvim je ok što je pojedena, ali bilo bi skroz ok i da nije
ordi Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ja, evo, sad doruckujem secer u kockama, ovo mi je sesta.
halloween Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) Kuvani đevrek i biobalans 0,5 l ima tome već dosta vremena. Malo kasnije, na poslu, zeleni čaj.Nikad nisam ni bila ljubitelj jaja na oko kajgana i sl, ali usled višegodišnjeg izbegavanja, jaja sa slaninom biram kad doručkujem u nekom hotelu.Neke naše novine su prenele intervju sa najstarijim Britancem na njegov rođendan. Na uobičajeno pitanje koja je tajna dugovečnosti, odgovorio je- engleski doručak. Edited February 13, 2013 by halloween
yolo Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 u kafani orasac na bulevaru najjaci dorucak: przenice, sir, kajmak i safalada - 250 dinara
Zdravko Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 zdravko to sve kuvas ujutru?svaka cast!ma imam ja dosta vremena :) salu na stranu, uglavnom me isto ljudi pitaju kada to spomenem, ali ne oduzima to bas toliko vremena, kuvanje je samo dok voda ne provri, sve ostalo se samo ubacuje posle ...
zorglub Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Nekada se dešavalo da još ni oči ne otvorim, a već mi dupe viri iz frižidera... danas mi je opušteno, može a i ne mora. Al' zato noću kad ustanem... kuku!
halloween Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 (edited) Mrzi me da izlazim po đevrek, pa je Nutri vita dobila šansu..http://www.nutricia....gory&id=51&pg=2Preporučujem.Hidrotermički obrađena krupica, 5 kesica u pakovanju od 101 (na sniženju u Idei) do 135 din. Od ovsa se napravi fina masa kad se pomeša sa mlekom, sa toplom vodom bi trebalo isto da reaguje. U ovsenu masu sam dodala domaći med koji udara u mozak koliko je jak. Edited March 16, 2013 by halloween
MayDay Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Krče mi creva, a ne jede mi se ništa. Možda uzmem mlekicu sa neskvikom.
ivy Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 (edited) ja budem gladna čim oči otvorim,ali toliko budem gladna da me boli 5min posle budjenja..i moram da ustanem,možda i ne bih,još bih spavala ali budem gladna pa moram Edited March 16, 2013 by ivy
Ravanelli Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) već jedno 4 godine 100 gr mešanih pahulja u mlijeku + voće. i pre toga dve veće čaše vodepahulje uzmem iz zdravih hrana, leti ubacujem sve, ali najmamojebnije su kajsije, breskve + kupine/maline. grožđe i kurške u jesen. zimi samo jabuke Edited March 17, 2013 by Ravanelli
keksi krem Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Meni je plazma+mleko nezamenljiv dorucak, uvek bio i ostao...a kad sam preko onda uzimam italijanski Plasmon i mesam ga s mlekom...
Recommended Posts