nisam ja Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 u prevodu: super je blitva kad je zatrpaš jajima, slaninom, puterom i mlekom. 1 2
francuski sobar Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Provalio sam da nije baš uobičajena kombinacija ovde, češće se sa jajima jede spanać ali meni je ovo omiljeno i nije blitva tu samo varivo nego glavna a ostalo su ukrasi, jedem to bar dvaput nedeljno i retka stvar koja mi nikad ne dojadi Spoiler 4
ivy Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 @nisam ja eno koliko je manijak sarmantniji i takticniji ...a ti si zao 1
nisam ja Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 ma mani me. pobegoh od patroniziranja glavom bez obzira. @Ras 1
I*m with the pilots Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 10 hours ago, francuski sobar said: Provalio sam da nije baš uobičajena kombinacija ovde, češće se sa jajima jede spanać ali meni je ovo omiljeno i nije blitva tu samo varivo nego glavna a ostalo su ukrasi, jedem to bar dvaput nedeljno i retka stvar koja mi nikad ne dojadi Hide contents Meni je tu najneobicniji momenat to sto imas kuvani krompir za dorucak. Mada, posle Perua gde ljudi za dorucak jedu piletinu, nista mi vise nije neobicno
aram Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 21 minutes ago, I*m with the pilots said: kuvani krompir za dorucak a baked beans?
Svemir Zeka Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 1 hour ago, I*m with the pilots said: Meni je tu najneobicniji momenat to sto imas kuvani krompir za dorucak. Mada, posle Perua gde ljudi za dorucak jedu piletinu, nista mi vise nije neobicno Ja poznajem ljude koji svinjsko pečenje jedu za doručak, ručak, večeru, marendu ili neki snekić pred spavanje. 1 1 1
Milošica Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Kuvani krompir je verovatno najbolja hrana ikad izmisljena. 1
francuski sobar Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 (edited) 11 hours ago, I*m with the pilots said: Meni je tu najneobicniji momenat to sto imas kuvani krompir za dorucak. Kasno ustajem, još kasnije doručkujem Dobro jeste možda malo granično ali bareni krompir mi se ukusom fino slaže sa svakim belim mrsom, jajčanim i suvomesnatim prženjima, paradajzom... i tako tim jutarnjim stvarima pa velim kad može i pita krompiruša za doručak može i ovo moje. Edited April 7, 2022 by francuski sobar
Filozof manijak Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Mi, ne-Bosanci jedemo slatke pite za doručak only
francuski sobar Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Eto meni ono čvarkovljevo s višnjom i jogurt ne ide zajedno ni ujutro ni bilo koje doba dana, a volim i s višnjom i jogurt
Filozof manijak Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 Odlična kombina, pita burek s višnjom & jogurat. Od čvarkova sam to i prepisao
Recommended Posts