April 6, 20222 yr Provalio sam da nije baš uobičajena kombinacija ovde, češće se sa jajima jede spanać ali meni je ovo omiljeno i nije blitva tu samo varivo nego glavna a ostalo su ukrasi, jedem to bar dvaput nedeljno i retka stvar koja mi nikad ne dojadi Spoiler
April 6, 20222 yr 10 hours ago, francuski sobar said: Provalio sam da nije baš uobičajena kombinacija ovde, češće se sa jajima jede spanać ali meni je ovo omiljeno i nije blitva tu samo varivo nego glavna a ostalo su ukrasi, jedem to bar dvaput nedeljno i retka stvar koja mi nikad ne dojadi Hide contents Meni je tu najneobicniji momenat to sto imas kuvani krompir za dorucak. Mada, posle Perua gde ljudi za dorucak jedu piletinu, nista mi vise nije neobicno
April 6, 20222 yr 1 hour ago, I*m with the pilots said: Meni je tu najneobicniji momenat to sto imas kuvani krompir za dorucak. Mada, posle Perua gde ljudi za dorucak jedu piletinu, nista mi vise nije neobicno Ja poznajem ljude koji svinjsko pečenje jedu za doručak, ručak, večeru, marendu ili neki snekić pred spavanje.
April 7, 20222 yr 11 hours ago, I*m with the pilots said: Meni je tu najneobicniji momenat to sto imas kuvani krompir za dorucak. Kasno ustajem, još kasnije doručkujem Dobro jeste možda malo granično ali bareni krompir mi se ukusom fino slaže sa svakim belim mrsom, jajčanim i suvomesnatim prženjima, paradajzom... i tako tim jutarnjim stvarima pa velim kad može i pita krompiruša za doručak može i ovo moje. Edited April 7, 20222 yr by francuski sobar
April 7, 20222 yr Eto meni ono čvarkovljevo s višnjom i jogurt ne ide zajedno ni ujutro ni bilo koje doba dana, a volim i s višnjom i jogurt