Jump to content

Dorucak

Featured Replies

dorucak je svetinja. za mene.

to je trenutak kada bi trebalo da pocnes sa uzivanjem...preko hrane. zna se red 'ne pitaj i ne trazi nista dok ne doruckuje'...posle mogu da mi se penju na glavu...ali dorucak ...ne postojim. to je samo za mene. i onog ko hoce da mi se pridruzi ali da cuti ili bar ne brblja ko tajlandska kurva.

i svako jutro  ja sa radoscu otvorim frizider i kazem 'e danas cu krem sir i losos sa malo bosiljka preko'...i svako jutro ipak se odlucim da doruckujem istu stvar sto sigurno jedem zadnjih minimum 10-16 godina:

dva medium tosta sa dzemom od jagoda ili kupine ili blueberry. i obavezno trejderov sok od pomorandze sa pulpom. pa onda 4 shots espresa uz dve kocke leda.

i opet cu sutra da otvorim frizider i da zelim losos i bosiljak, i da se opet vratim na dzem i tost i djus.

doruckujem pola sata, tada iscitam malo novine, malo ppp, malo colossal sajt.... a tek uz kafu idem na emails i fb i instangram.

prestao sam sa interminent fasting dijetom i sad doručkujem

probajte napraviti ovsenu kašu dodajući kokosovo brašno u mleko (nemojte preterati sa brašnom ako brojite kalorije)

dodaci po želji

• 2 weeks later...

ovsena plus maline i breskve o bo za vaaaam

• 4 weeks later...

kajgana od tri jaja, svezi sir, paprike, krastavci

2 strukla sa sirom, zelena satala i rukola

jogurt

pola medjimurske gibe

2 palacinke s cokoladom

ovako dama jede u hotelu. :D

hahaaaaaaaaaaaa danas sam ovo isto, samo sto sam dodala i ovsenu kasu s jagodama i kajsijama, umesto strukla sendvic sa maslacem, sirom skripavcem i zelenim salatama, a u palacinke sam ubacila jos saku jagoda. i uzasno se nervirala sto nema ananasa  :lol:

odakle ti međimurska giba?

:craving:

dva medium tosta sa dzemom od jagoda ili kupine ili blueberry. i obavezno trejderov sok od pomorandze sa pulpom. pa onda 4 shots espresa uz dve kocke leda.

razumem li ja ovo dobro? 4 espresa za doručak?

Edited by Ravanelli

pa ka ce ako ne za doruchak :lolol:

obavezno trejderov sok od pomorandze sa pulpom.

Trader Joe? :)

odakle ti međimurska giba?

:craving:

u hotelu na moru kao deo svakodnevne ponude za dorucak. velika je muka otkako su je uveli prosle godine, velika, veruj mi, ne zelis da ti se /(fenomenalna) medjimurska desava svakog dana u zivotu za dorucak. i za veceru  :lol:

Znam....

I priznajem grešan da sam izjeo dve parčekanje odjednom u Le Marcheu na Tifon pumpi, u povratku sa mora. 

Moram da naučim da je pravim

jelena santic je bila velika zena po mnogo osnova, ali je njena prekomurska gibanica sigurno jedan od glavnih.

Morao da googlam. I tata bi sine...

Šta, slatka gibanica?

Što reče Ordi onomad, povračaču  :puke:

Forume, veselo vam svima bilo.

Ima mnogo lepote svuda oko nas ali je često sakrivena. 

Na sreću, naučili smo da lepotu nadjemo i u samom činu otkrivanja.

Šta, slatka gibanica?

Što reče Ordi onomad, povračaču  :puke: