February 21Feb 21 Tostirani kukuruzni hleb, preko je narendan sir, pa prženi listići kraljevske bukovače (so, biber, čili flekice) i malo rukole. Uz to i čaša jogurta koja beži iz kadra. Uzeo bih i nešto slatko, al bi bilo previše i ujutru i uveče. Edited February 21Feb 21 by Ras
February 21Feb 21 Ovde dosta običnije - pet jaja na oko, seoski vrat iz Nade, rotkvice, ajvar, jogurt
February 21Feb 21 Gde se kupuje taj pirincani papir?Nikad cula.@duda u te vlazne papirice stavis gusci fil kao za gibanicu i ispeces u rerni?Meni tako ispadne giba kad je pravim u kalupu za mafine al me uglavnom mrzi 😒P.S. bosancici mi nisu neki spektakl, garant moze da se pojede tona, a masno. Edited February 21Feb 21 by Sara
February 21Feb 21 Pirinčani papir kupila u korejskoj radnji na bulevaru (preko puta crkve sv. Marko).Da. Fil kao za gibanica, zamotam, a odozgo premažem sa malo putera i mleka, ili jajem.
March 11Mar 11 16 minutes ago, kronostime said:Mrkvica, zelena salata, keleraba... nista, a? :)Samo karnivorje 🤗