October 8, 2025Oct 8 5 hours ago, Svemir Zeka said:Šampinjoni u jajima, njet pohovanoKako si ih ugurala¿
February 14Feb 14 poshirao jaja, rknuo na naputran tost, bocnuo i malo rastrkao zumance, preko prstohvat soli i par kapi ljutog sosa. uz to solja kefira. volim vikend.
February 17Feb 17 Jan 3 Mindaugas Žukauskas changed the title to DoručakCiknula sam Saaamo nešto čačkaŠ, prepravljaŠ, hahah! Ako ti vrag ne da mira, treba mi pomoć oko uređenja enterijera. Može i krečenje! 🌝nemojdamebanuješ
February 17Feb 17 18 minutes ago, Klara said:To je minimalizam.Nenene, ovo je složen sistem organoleptičke organizacije i tajne gastronautičke navigacije, poglesamo kartezijanske nežne otiske maslinove na pravouglim trokutovima leba sa trunjem ruzmarinovim ilil starostavna pismena na halumiju..
February 17Feb 17 25 minutes ago, makaronee said:Nenene, ovo je složen sistem organoleptičke organizacije i tajne gastronautičke navigacije, poglesamo kartezijanske nežne otiske maslinove na pravouglim trokutovima leba sa trunjem ruzmarinovim ilil starostavna pismena na halumiju..Ustvari, bas definicija minimalizma. Umetnost u, meni barem, minimlnoj kolicini. Za sat vremena bih se zagnjurio u frizider.
February 17Feb 17 @Ras Doneli su mi ga juče iz Soluna. Neke moje zaljubljene ptičice otputovale za ljubavne i državne praznike u Grčku. Drugi j**, a ti, Klara, jedi sir!