June 11, 20251 yr @Ras nadam se da nećeš shvatiti ovo pogrešno, ali kad god vidim ovako malu single serve porciju, ne samo kod tebe, nego inače, meni prva pomisao "I za ovo si palio rernu?" Pa još na ovu vrućinu.Za instagrame i tiktokove razumem, to je sveo deo posla. Ali u stvarnom životu, rernu ne palim ako neće nahraniti bar četvoro 😅 Ako je nešto manje, to može biti samo nešto što će da se šlepa uz neko veće jelo. Znam da je do mene 🙈
June 11, 20251 yr 3 minutes ago, Pixisis said: Ali u stvarnom životu, rernu ne palim ako neće nahraniti bar četvoro 😅 Jedva da i drugu povremeno obezbedim, a tek više od toga
July 27, 2025Jul 27 Sometimes, mister, my omelette is all fluffy and lightLord, I love to see my baby smileWith all that butter, olives and oregano dryTwo eggs have I
July 27, 2025Jul 27 kod mene hleb od semenki,mladi koziji sir,suve masline i paradajz Edited July 27, 2025Jul 27 by ivy
July 29, 2025Jul 29 On 11. 6. 2025. at 9:17, Pixisis said:@Ras nadam se da nećeš shvatiti ovo pogrešno, ali kad god vidim ovako malu single serve porciju, ne samo kod tebe, nego inače, meni prva pomisao "I za ovo si palio rernu?" Pa još na ovu vrućinu.Za instagrame i tiktokove razumem, to je sveo deo posla. Ali u stvarnom životu, rernu ne palim ako neće nahraniti bar četvoro 😅 Ako je nešto manje, to može biti samo nešto što će da se šlepa uz neko veće jelo.Znam da je do mene 🙈Isto, samo nisam htela da ispalim naglas. Sad kad si ti napisala, smem. 😁
July 30, 2025Jul 30 Iz edicije "Probali smo, da vi ne biste morali".Heljdine pahuljice, kao zamena za ovsene (manji glikemijski indeks).Bljutavo do bola, na kraju sam naseckala celu breskvu unutra (za ovsenu mi obično dovoljna polovina) a i dalje prazno.Cena 500g = 350 din. ko od zlata...
July 30, 2025Jul 30 @Tihajeza Možda da ih pomešaš? Veći deo heljdine zbog GI, a manji deo ovsene da daju ukus?
July 30, 2025Jul 30 13 minutes ago, Pixisis said:@Tihajeza Možda da ih pomešaš? Veći deo heljdine zbog GI, a manji deo ovsene da daju ukus?Tako ću ih potrošiti do kraja pakovanja i dosta. Ješću i dalje kuvanu heljdu sa dodacima (ajvar, feta, humus, čvarci).
July 30, 2025Jul 30 6 minutes ago, Pixisis said:@Tihajeza Koju jedeš, zelenu ili onu drugu?Prženu (pečenu?), ona se ne potapa prethodno, pa mi je lakše. Skuvam 10 min. i jedem.
July 30, 2025Jul 30 Ovsene pahuljice su najjestivije, sve ostalo mora da se meša - odnosno da se prethodno kuva da bi omekšalo.
July 30, 2025Jul 30 6 minutes ago, Svemir Zeka said:Ovsene pahuljice su najjestivije, sve ostalo mora da se meša - odnosno da se prethodno kuva da bi omekšalo.Ne mora, ove heljdine koje sam kupila se odmah razmekšaju, prave ih tako što kuvaju, pa spljošte i melju, znači pahuljice su, ne heljdina zrna.Ali gadnjikave su, i pored kakaa, voća i badema, nekako bzv.