February 19Feb 19 Ljudi, otkrila sam pirinčani papir .Sad zamotan pitice, pa u erfrajer, sve skupa 10 min posla i 20 min pečenja, obrok za bogove a uh minimalno.
February 19Feb 19 28 minutes ago, aram said:ne moraš ni da ga pečeš, zavisi čime ga punišObožavam! Ne pamtim kad sam pravila. Šta od začina stavljaš u nadev? Uvek bih stavila i malo susamovog ulja.
February 19Feb 19 fala @duda koristim decenijama a nikad mi nije palo na pamet da punim sirom il bilo cim sto lici na nase pite. mislio da je pretanko pa nikad probao. al to tvoje sa slike izgleda sjajno. probacu koliko sutra.
February 19Feb 19 6 minutes ago, Boksi said:Šta od začina stavljaš u nadev?u sam nadev samo zeleno lišće, vlasac, mentu, dragoljub, bosiljak i sl.
February 19Feb 19 53 minutes ago, Filozof manijak said:Ček, fil se u to mota umesto u kore?Jeste, u to se mota.Samo treba da fil bude malo gušći, tj samo da ne curi.Ja sam motala u dva kružna papira promera 22 cm ali ne da su jedan preko drugog već samo malo preklopljeni, tako sam produžila rolnicu da bih mogla da je uvijem.Ed.Uputstvo i za @adam Edited February 19Feb 19 by duda
February 19Feb 19 u i ja volem te rolnice, često su mi alternativa za sendviče kada idemo na izlet. ove su raw povrćne, sa malo najdžele i dipom od kikiriki puterajutros, poširana jaja i zapečeni ovčiji sir preliveni rastopljenim puterom sa začinima, paradajz i pindžur.
February 19Feb 19 @Filozof manijak , zaboravih, to možda ne znaš. Rolnice prvo držiš u vodi (ne više od minut) da omekša.ja stavljam jednu po jednu u vodu
February 19Feb 19 On 17. 2. 2026. at 18:42, Klara said:Kolačići BOSANČIĆI, wtf podseti me kada sam sa drugaricama jednom išla da pijemo kokteledođe konobar i kaže prva: malibu sanset. druga pita: šta je rekla??? -malibu sanset.-MLADI BOSANCI?!?!?!
February 19Feb 19 12 minutes ago, duda said:@Filozof manijak , zaboravih, to možda ne znaš. Rolnice prvo držiš u vodi (ne više od minut) da omekša.ja stavljam jednu po jednu u voduSad mu kazes?
February 20Feb 20 23 hours ago, duda said:Vidi ovu lepotutek sada kapiram da je pita u pirinčanom papiru :D super ideja dudo, moram i to da probam praviću ovo za doručak sada (ne zato što sam proteinski svedok, sviđa mi se kombo)