halloween Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 I na seoskim grobljima pravilo je da sebi naprave spomenike "za života" na kojima urežu slike kad su imali između 30 i 40 godina.
Miralem Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 hihi. mrka pedercina. napravice sebi grob pre roka. a oce da nosi ipad u njega?
Filipenko Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Prodajem Toshiba Excite tablet.http://www.gigatronshop.com/tablet_pc/toshiba_excite_at10-a-104-25475Kao što vidite na linku, cena je 34k dinara. Dajem za 200 evra. Dobio sam ga na nagradnoj igri, a imam i 10" i 7" tablet, pa mi je ovo višak. Kontakt na PM.
katamaran Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 (edited) Nesto ti ne valja link. Garancija? Edited October 3, 2013 by katamaran
Filipenko Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Šta ne valja, učitava mi se normalno? Evo možda ovde:http://www.gsmarena.com/toshiba_excite_pure-5502.phpŠto se garancije tiče, ne znam šta da tačno kažem. Ovo je osvojeno u Hrvatskoj i uručeno od Toshiba predstavništva. Trebalo bi da CT Computers primi garanciju bez obzira što je uređaj iz Hrvatske, ali čak i da ne prime, primiće od mene, tako da ako ti se ikada pokvari, mogu ja koji ih poznajem lično jednostavno da im kažem da se meni pokvario tablet i da mi treba garancija, tako da to neće biti problem.
katamaran Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Malocas nije radio. Nisam ja potencijalni kupac nego mi je jedan drugar skoro pricao da razmislja o tabletu. Poslao sam mu ponudu na mejl pa cu ti javiti ako bude zainteresovan.
Miralem Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 ustupam 5 termita (teretana + kardio) u gym-u u sc vracar. vazi za muske osobe, jer ce se zenske teze provuci pod mojim imenom. mogu se iskoristiti do kraja meseca, a kartica se moze preuzeti do sutra uvece. pederi stop.
pt 2.0 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 prodajem vazdusni dusek (moze da sluzi kao krevet) sa elektricnom pumpom.
Mil@n Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 (edited) Xbox 4GB Slim, praktično nov, upaljen možda 3, 4 puta. Nema na sebi ni najmanji znak korišćenja. .. Nema kutiju, raspakovan pre carine. Nije otvaran, nije modovan ni u kom smislu, postoji mogućnost flešovanja, to je jako jevtino, oko 15e.U radnji oko 25.000, kod Glasa u radnji 150e...- Konzola- 1 gamepad + 2 baterije- Video kabl- napajanje Edited October 26, 2013 by Glas RazumaN
Mil@n Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Vi se zezajte, bitno je da je prodato. :PSent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
strixaluco Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Је л могу ја да продам/трампим/увалим стотинак насниманих касета са рок музиком разних извођача. Има и кантрија и озбиљне, једино нема наше :) .
Mil@n Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Na prodaju plavi Samsung Galaxy S3, perfektno stanje, čuvan i održavan, nema zarez na sebi. Full fabričko pakovanje + fiskalni + gratis silikonska futrola. Garancija još 11 meseci, tj 2 godine od 26.10.2012. Kupljen u vipu pa otključan sa kodom radi korišćenja na telenoru, nisam siguran da to znači da je otključan za sve mreže ili samo za telenor pa ne bih da dam lažnu informaciju.Napomena: telefon dostupan tek za par dana kada mi stigne novi pošto se prebacujem kod drugog provajdera pa čekam da prođe procedura.Cena: 250e, onda vi kažete jel to poslednja cena, ja kažem nije, 240e je, ispod ne može.
Recommended Posts