Tale Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 rotkvica |nemam neke reprezantivne. kopao malo po folderima, i vidim da imam fotke, ali nisu bas cool. videcu ovih dana da ih bolje snimim, i bacim koju.hartmann |da, u pravu si. imaju oni momenat hibernacije. u mom slucaju [buduci da ne mogu da se zabiju u mulj] slabije jedu. tj. ne jedu.ctale |prvo, odlican ti je potpis! :D mene malo smaraju poznanici sa non-stop.. "u jee koliki ti je stomak!" razumem da to jednom kazu [ne smeta mi, ali je dosadno] nego kao da im je to nekakva mantra... sada [jedva cekam trenutak] cu da im kazem: "bolje stomak od piva nego grba od rada.kako lepo ovo izgleda na fotografiji! mojim kornjacama bi ovo bilo banja ili raj. :) jel imas jos neku informaciji, gde je to na palicu, ili mogu lako da izguglam.takodje, hvala za link od 'terarista':)To je Palicki Zoo vrt, imaju sajt i kontakt informacije. Ove kornjace nikako ne bi smele u domace vode jer se lako prilagode i ugroze domace vrste. Udomljavanje je jedino resenje.Za "Bolje stomak.." je zasluzan stariji jr. ;-)Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
kapetanm Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Уваљујем џак цемента, неначет. Мало се скаменио делимично, али може да се извуче једно 20-25 кила, па ако неком значи..
Miralem Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 ks ks, el treba nekom beli ipad 3? ima 64 gb, koznu futrolu, flipcover, malo je presao i bez ogrebotina je. cijena prava sitnica (350 ojra).
ToniAdams Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 kupujem!tojest, ako dobijem racun i garanciju :)
assück Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 skup si, kolonijalisto debeli suprematoru.uuuuuuu sta ti je rekla!
kapetanm Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 (edited) edit; duplo Edited September 12, 2013 by kapetanm
Miralem Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 (edited) posto se ponasate ko odredjena nacionalna manjina, smanjujem na 325. ako ni tolko nemate idem na limundo da ga prodam bogatasima. ne znam u stvari ni sto se petljam sa vama ovde.a imam i beats by dr dre monster studio slusalice, original, 100 ojra. Edited September 13, 2013 by Miralem
ToniAdams Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 jebote, stvarno.ana bakuta izgleda ko da ponovo ima 50, a de je onaj mrkonjin reljef po cufa?
assück Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 nista ne znate. ovo su njihove vostane figure iz muzeja u Jagodini
Recommended Posts