Jump to content
IGNORED

Prodajem/trampim/uvaljujem

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
rotkvica |nemam neke reprezantivne. kopao malo po folderima, i vidim da imam fotke, ali nisu bas cool. videcu ovih dana da ih bolje snimim, i bacim koju.hartmann |da, u pravu si. imaju oni momenat hibernacije. u mom slucaju [buduci da ne mogu da se zabiju u mulj] slabije jedu. tj. ne jedu.ctale |prvo, odlican ti je potpis! :D mene malo smaraju poznanici sa non-stop.. "u jee koliki ti je stomak!" razumem da to jednom kazu [ne smeta mi, ali je dosadno] nego kao da im je to nekakva mantra... sada [jedva cekam trenutak] cu da im kazem: "bolje stomak od piva nego grba od rada.kako lepo ovo izgleda na fotografiji! mojim kornjacama bi ovo bilo banja ili raj. :) jel imas jos neku informaciji, gde je to na palicu, ili mogu lako da izguglam.takodje, hvala za link od 'terarista':)
To je Palicki Zoo vrt, imaju sajt i kontakt informacije. Ove kornjace nikako ne bi smele u domace vode jer se lako prilagode i ugroze domace vrste. Udomljavanje je jedino resenje.Za "Bolje stomak.." je zasluzan stariji jr. ;-)Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Posted

Уваљујем џак цемента, неначет. Мало се скаменио делимично, али може да се извуче једно 20-25 кила, па ако неком значи..

• 3 weeks later...
Posted

ks ks, el treba nekom beli ipad 3? ima 64 gb, koznu futrolu, flipcover, malo je presao i bez ogrebotina je. cijena prava sitnica (350 ojra).

Posted

kupujem!tojest, ako dobijem racun i garanciju :)

Posted
skup si, kolonijalisto debeli suprematoru.
uuuuuuu sta ti je rekla!
Posted (edited)

edit; duplo

Edited by kapetanm
Posted (edited)

posto se ponasate ko odredjena nacionalna manjina, smanjujem na 325. ako ni tolko nemate idem na limundo da ga prodam bogatasima. ne znam u stvari ni sto se petljam sa vama ovde.a imam i beats by dr dre monster studio slusalice, original, 100 ojra.

Edited by Miralem
Posted

jebote, stvarno.ana bakuta izgleda ko da ponovo ima 50, a de je onaj mrkonjin reljef po cufa?

Posted

nista ne znate. ovo su njihove vostane figure iz muzeja u Jagodini