Jump to content
IGNORED

Prodajem/trampim/uvaljujem

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Uvaljujem dve ploče, delove velike police za knjige. Ploče su debljine 2cm, dimenzija 220cm sa 50cm i 220cm sa 74cm. Kome god treba za izgradnju nečega, potpalu, nadogradnju foruma, kuće, stana ili vikendice, slobodno mi šaljite pm. Mobilni mi je otišao u q, ne vredi cim. Centar Beograda je u pitanju, parking iz a bič.

Posted

Ploče su našle novi dom, a sad pokušavamo nešto drugo - Xerox kopir M123, drum jedinica mora da se kupi, ali inače funkcioniše. Da li ima zainteresovanih za simboličnu kupovinu/prihvatanje uređaja ili da zovem reciklažu?

Posted

ako nekome trebaGrid antena HyperGain 24dBi 2.4GHz model HG2424G-NF, HyperLink / L-Com (USA) i PheeNet High Power Access Point eto mu ga

Posted

jesi preso na 5.7 ili batalivas wi fi?

Posted

aj bas daj neke utiske. da vidim dal i ja da prelazim.

Posted

ja sam za sada više nego zadovoljan, dobijam u bajt brzinu koju plaćam, sve je stabilno, ping je odličan

Posted

super, preci cu onda i ja. ovi moji su neki kbc net, ok su sa cenama samo sto ume biti nestabilno povremeno.stalno mi vicu da je do opreme.opcija mi je da opremu dobijem za soma ako potpisem ugovor na 2 god, pa zato ocu da vidim da li se isplati.ako dobro sljaka, svakako da, jer su i dalje znacajno jeftiniji (a mislim i bolji) negoli adsl

Posted

ja sam opremu dobio za dž, ugovor isto na dve godine, šljaka odlično bar za sada, signal je stalno oko -69dB, a kvalitet se vrti oko 95-97%2148934060.png

Posted

kolko ti izidje taj paket mesecno?

Posted

internet+fixni telefon+iptv 2200, u to je uračunat lojaliti popus' od 10%

Posted

u, kewl!moram da zovem firmicu svog bivseg drugara djinovica, da vidim jel dobacuju do mog sela. zvuci posten dil.