Jump to content
IGNORED

MotoGP

mjone

Recommended Posts

Posted

Neverovatna vest danas :D

Maverick Vinales je suspendovan za sledeću trku jer se sumnja da je pokušao da sabotira motor, tj da ga natera da eksplodira tj malfankšnuje. 

U prilog tome, telemetrija poslednja tri kruga je očigledno dokaz u tom smislu, plus mnogo koji su bili pored state kažu da je vozio u petoj na pravcu zakucavajući brzinu do maksimuma radi većeg opterećenja samog motora.

Imao je Maverick wtf momenata, ali ovaj je bez konkurencije najveći wtf od kada pratim sport, odmah iza onog Fenatijevog kočenja kolegi, isto na pravcu, rukom na motoru pored. :D

Šta li mislie o ovome u Apriliji? Ili bilo kom sledećem timu za koji će da vozi?...

Posted

Malopre sam došao sa planinarenja i odmah vratio trku na eon-u, jedna od ako ne i najzanimljivija ikada, dođem sav zapaljen na temu kad nema ni reči. A u mrtvoj formuli 1, Hamilton skrlja Ferštapena i 3 meseca gori planeta pa i F1 topik. Koja tuga. :)

Nisam nešto samim tim ni motivisan da delim impresije, no pogledajte trku, ne pamtim kada sam gledao ovakvo lu-di-lo.

• 4 weeks later...
Posted

JBt ovaj Bagnaia drzi Marqueza, svaka cast
Mislim, nisam pratio moto gp bas, i kontam da je Marquez jos rovit i ne bas na 100%, ali svaka cast.

Quartararo se bas zajebava s druge strane.

Posted

Banjaja položio ozbiljan test višestrukim hladnokrvnim propuštanjem Markeza u dubinu krivine da bi potom ponovo uzeo vođstvo boljom putanjom u onih posljednjih par krugova. Ostao je fokusiran i precizan pod strašnim pritiskom. Markez konačno na svom nivou, moglo bi se reći, samo da ne pada više..

I dalje tipujem na Kvartarara za titulu. Zrelo vozi, ne forsira prekomjerno kada vidi da ne ide, uzima bodova koliko može.

• 2 weeks later...
Posted

Zatvor za onog ko mu je dao da vozi motor jači od 125kubika

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Lik vozi motor i ima puls 199 o.O

je bo te

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Za 15 minuta počinje poslednja trka Valentina Rossija...

Kako to smao zvuči :sad:

• +1 1
Posted

Zvuči 3 godine prekasno, jbg.

Posted

Trebao je ranije, ali sta je tu je. Hvala u svakom slucaju, jedan od idola iz detinjstva, legenda.

Posted

Uf, bogami, odgledao oproštaj, i ja suzu pustih, baš legenda. Kakva je to faca, u svakom pogledu :)

Posted

Nije trebao ranije, jer je blagoslov imati ga na gridu u bilo kojoj funkciji. Dakle, možemo samo da mu kažemo hvala što je ostao toliko da nas zabavlja.

Da, nije bio konkurentan poslednje dve godine ali dosta se toga tu poklopilo, pre svega zamena guma pošto sa Michelinom nikako nije uspeo da izađe na kraj. Ne zaboravite da je čovek i u 39oj pobeđivao i bio praktično u konkurenciji za titulu. 

• 3 months later...
Posted

Ponovo radi bioskop!!! Bastianini brutalno dobro odvozao, steta za gume kod Pola, bio bi mnogo zesci okrsaj na kraju.