June 12Jun 12 Ipak će, dakle, da mi stavi 5 zuba tamo gde treba da ih bude 4, to jest dva koja fale + 2 koji se kače. I sad ja treba da šetam tri sitna fejk zubića. (Koji se ne vide ovako ali whatever) Da li je to normalno? Jel se ovo inače radi, da li neko zna? Ili da mi naplati više?
June 12Jun 12 3 hours ago, Svemir Zeka said:Ipak će, dakle, da mi stavi 5 zuba tamo gde treba da ih bude 4, to jest dva koja fale + 2 koji se kače.I sad ja treba da šetam tri sitna fejk zubića. (Koji se ne vide ovako ali whatever) Da li je to normalno? Jel se ovo inače radi, da li neko zna? Ili da mi naplati više?Konsultacije kod nekog drugog?Ona mozda hoce vise tacki kontakta i da se pritisak malo rasporedi. Ja bih na tvom mestu platila konsultacije kod nekog po preporuci jer ,alo mi to ... mislim nije firzura u pitanju, trajna je stvar...
June 16Jun 16 Sutra će konačno da mi stave strano telo u usta, nepoznatog sadržaja. Imam užasne napade dismorfofobije, kao da će nešto da mi se poremeti s telom. Posthuman, kiborg, metalni delovi, horor jbt. Uspela sam da se pogledam u ogledalo i delujem sama sebi jezivo, ko kobila, veći su zubi od mojih. Kobila Bolovi su me prestali, bole desni ubijaju, uzela sam neko sranje Ozosept pa ću da mažem u nadi da će pomoći. Ispila sam poslednjih dana analgetika kao za celu godinu, pa i više, i sad mi je otišao želudac, pa sad pijem nexiuma duplu turu, antacidi, sve što postoji za kiselinu. I sad....kad ću ponovo ovo da radim? Ne znam, možda ako mi neko ili nešto polomi zube, inače....pre ću da, ne znam, eto. Fun fact: nalivanje noktiju podnosim za par nijansi od ovoga. Ono kad uzme pa turpija pa ih stanji...brrr koji užas. Koji užas.