Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zubari i informacije o kasapljenju vilica

Featured Replies

Ipak će, dakle, da mi stavi 5 zuba tamo gde treba da ih bude 4, to jest dva koja fale + 2 koji se kače.

I sad ja treba da šetam tri sitna fejk zubića. (Koji se ne vide ovako ali whatever) Da li je to normalno? Jel se ovo inače radi, da li neko zna? Ili da mi naplati više?

• Replies 710
  • Views 109.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ali jebemu, ovaj njen tj njihov pristup je destruktivan. da sam npr adolescentkinja bacila bi me u depru. to ne moze tako. sta je sljedece, odem kod dermatologa i krene da me ubjedjuje da nosim k

• slepa živana
    slepa živana

ono leto pred koronu, dakle biće uskoro 2 godine, meni je zubarka rekla da mi se povlače desni, od starosti, a i verovatno nepravilno perem, ne sme četkicom u stranu, samo odozgo na dole... i preporuč

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Ma vidi, sad ispada da nikom ne valja kako sam pokrenula lavinu...mnogi urade i bude lepo. Moja mama je uvek radila mostove koji su joj lepo stajali. Sestra je uradila prednje gornje, i evo sad mi kaž

5 minutes ago, Svemir Zeka said:

mislim da imamo dežurnog stomatologa

3 hours ago, Svemir Zeka said:

Ipak će, dakle, da mi stavi 5 zuba tamo gde treba da ih bude 4, to jest dva koja fale + 2 koji se kače.

I sad ja treba da šetam tri sitna fejk zubića. (Koji se ne vide ovako ali whatever) Da li je to normalno? Jel se ovo inače radi, da li neko zna? Ili da mi naplati više?

Konsultacije kod nekog drugog?

Ona mozda hoce vise tacki kontakta i da se pritisak malo rasporedi. Ja bih na tvom mestu platila konsultacije kod nekog po preporuci jer ,alo mi to ... mislim nije firzura u pitanju, trajna je stvar...

Bio je tu i protetičar i nešto merio...jebem li ga

ja bi pitao chat gpt..

Sutra će konačno da mi stave strano telo u usta, nepoznatog sadržaja. Imam užasne napade dismorfofobije, kao da će nešto da mi se poremeti s telom. Posthuman, kiborg, metalni delovi, horor jbt. Uspela sam da se pogledam u ogledalo i delujem sama sebi jezivo, ko kobila, veći su zubi od mojih. Kobila (

Bolovi su me prestali, bole desni ubijaju, uzela sam neko sranje Ozosept pa ću da mažem u nadi da će pomoći. Ispila sam poslednjih dana analgetika kao za celu godinu, pa i više, i sad mi je otišao želudac, pa sad pijem nexiuma duplu turu, antacidi, sve što postoji za kiselinu.

I sad....kad ću ponovo ovo da radim? Ne znam, možda ako mi neko ili nešto polomi zube, inače....pre ću da, ne znam, eto. Fun fact: nalivanje noktiju podnosim za par nijansi od ovoga. Ono kad uzme pa turpija pa ih stanji...brrr koji užas. Koji užas.