Thursday at 14:291 day Ima ona sipka koja se kaci na stok od vrata, tu moze da se isteze, samo polako i bez cimanja, moze da pomogne.
Thursday at 17:231 day 1 hour ago, Shan Jan said:Mozes da se obesis i o sipku u GSPu dok se vozis na posao I poneses je sa sobom kad izlazis iz autobusa.
Thursday at 18:531 day 16 minutes ago, askeladden said:Imam kuci Rimsku stolicu i polako Šašavi su ti Rimljani
Thursday at 23:591 day 11 hours ago, precog said:Da, ne vezbas dok je akutna upala i bol. I nemoj na svoju ruku vezbe, prvo kod fizijatra i fizioterapeuta.Naravno, ništa na svoju ruku, prošao sam lekara i fizikalnu. Osećam lagani bol ali su mi i pored toga dali vežbe istezanja i neke lakše vežbe za snagu. Juče su mi dali onaj Diprofos, imam utisak da je pomogao dosta...a vežbe prijaju za sada, videćemo. Edited yesterday at 00:011 day by Rudolf Pingvinoglu
Yesterday at 07:081 day 18 hours ago, precog said:Da, ne vezbas dok je akutna upala i bol. I nemoj na svoju ruku vezbe, prvo kod fizijatra i fizioterapeuta.+1Nikakve vežbe se ne rade dok se ne sanira upala (lekovima)Onda vežbe istezanja, na primer mesec dana samo istezanje, da se opuste zgrčeni mišići koji su preuzeli ulogu drugih koji su atrofirali.Pa ako je prethodno odrađeno kako treba, počinju vežbe snage da se ojačaju mišići koji treba da drže leđa.Sve to isključivo pod stručnom kontrolom, da bi se istezali/vežbali tačno ciljani mišići. Bilo koji rad na svoju ruku nema nikakvog efekta, a vrlo lako može biti kontraproduktivan.
19 hours ago19 hr 19 hours ago, Shan Jan said:Mozes da se obesis i o sipku u GSPu dok se vozis na posao Obesi se o šipku, izvali je, padne, skrka kičmu još gore . Edited 19 hours ago19 hr by Rudolf Pingvinoglu
19 hours ago19 hr 18 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Obesi se o šipku, izvali je, padne, skrka kičmu još gore .Al bar zna na čemu je!