Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbolji burek

Featured Replies

Verovatno su dali na marketingu preko Paqita i sličnih, pa se tako pročulo.

Nadam se da nije sličan Trpkovićevom, odnosno da nema previše fila.

• Replies 1.1k
  • Views 129k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• johan nagel
    johan nagel

• johan nagel
    johan nagel

Мени је код бурека поента у самом тесту, корицама па тек онда у некаквом надеву, који ако је лош боље да га нема. Некад сир рецимо буде ужасан, или месо пресољено, пребиберено , сумњивог квалитета ген

• Bože, šta mi bi da u pola noći uđem na temu.   :mazi ove bureke preko ekrana:

Posted Images

Meni ono sto sam gledao po yt od Pakita i Luleta bili su prilicno rezervisani, ne bih rekao da bi se vratili.

Redovi su bili prije Pakita. Nedeljom ujutro. Nigdje nikog, samo narod na liturgiji i prekoputa stoje u redu za burek.

1 hour ago, napadaj said:

Lepe kečeve zato što su čekali po sat vremena i nisu uspeli da kupe ono po šta su došli.

taj kome 60 minuta čekanja za burek ne predstavlja problem ne treba ni da ima internet

image.png

Edited by kud u maglu Simoviću

1 hour ago, glibav said:

Meni ono sto sam gledao po yt od Pakita i Luleta bili su prilicno rezervisani, ne bih rekao da bi se vratili.

Spodobe...

Brat roninlolol

znaci treba da doruckujes pre nego stanes u red da cekas dorucak?

Ajde da i ja dam svoju ocenu: burek je dobar (probao sam sir, meso i sir/sunka varijantu), nije previše mastan, ne sliva se niz laktove, medjutim, dosta spoljašnjih i onih kora s ivice bacim jer su prepečene, suve, tvrde. Bolji je od proseka, fakat, e sad da li je najbolji u Beogradu, to je uvek bila subjektivna stvar. Recimo da su sir i meso ocena 4/5 a sir-šunka otprilike 4-/5. To su neke moje impresije.

Danas je inače bila scena s mušterijom koja je bila nezadovoljna burekom s višnjama tj. smesom kojom je taj burek punjen, te mu je radnica rekla da svi pekari kupuju tu istu smesu od istog dobavljača, a kupac je bio stava da njega ne treba da interesuje šta druge pekare rade, on je došao kod njih po burek s višnjama a dobio je s nekom "masom" u kojoj on ne prepoznaje o kom se voću radi itd. Dalje, problem im je kapacitet - najviše se kupuje očigledno sa sirom, i on prvi nestane, pa onda ljudi došli na red a tog bureka nema, pa kad ga iznesu počne svadja ko je tu bio pre koga i kojim redom treba da se usluže mušterije. Svadjaju se i kupci i prodavci... šou program :)

Kad smo ga već više puta pominjali, meni se npr. Ljupče iskvario, pogotovo s mesom, više uprženog luka nego mesa, malte ne. Sa sirom je korektan. Ali da mi je referenca za odličan burek, nije više, no respektujem tu njegovu staru slavu.

Ljupče sir kida.

Sa mesom mi je ok dok ga jedeš, ali teško pada na stomak i ne pita za godine D

Overall mi Čeda(odnosno sada sin Ivan) u Mutapovoj najviše prija.

Ima i jedan biser u Mirijevu - Hani.

Edited by Milošica

Kad vas čitam odmah bih zapalio do Bg na burek turneju

Tu recenicu niko nikad nije izgovorio do sada.

56 minutes ago, JakeBlues said:

Danas je inače bila scena s mušterijom koja je bila nezadovoljna burekom s višnjama tj. smesom kojom je taj burek punjen, te mu je radnica rekla da svi pekari kupuju tu istu smesu od istog dobavljača, a kupac je bio stava da njega ne treba da interesuje šta druge pekare rade, on je došao kod njih po burek s višnjama a dobio je s nekom "masom" u kojoj on ne prepoznaje o kom se voću radi itd. Dalje, problem im je kapacitet - najviše se kupuje očigledno sa sirom, i on prvi nestane, pa onda ljudi došli na red a tog bureka nema, pa kad ga iznesu počne svadja ko je tu bio pre koga i kojim redom treba da se usluže mušterije. Svadjaju se i kupci i prodavci... šou program :)

To mora da je onaj meni gadni džemfix što ga pravi gumenkastim.

Pa ako je mušterija došla na "najbolji burek u gradu" onda opravdanje da je tako u svim pekarama u gradu ne drži vodu blink

Nevezano za ovaj burek, generalno treba kao tržište da podigneo lestvicu i zahtevamo veći nivo od onoga što nam se nudi (ili podmeće). Mislim na to da u kategoriji "najbolje" nešto u gradu ne može da upadne ništa što koristi gotove smeše koje stižu u kofama punjenim u nekom indusrltrijskom postrojenju i samo se razmazuju u pekari.

Ja sam letos na Braču naletela na tako dobar burek, da sam ga ponovo kupila u povratku ujutru, a išlo se tog dana u Sarajevo....😄

Gde na Braču?