Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbolji burek

Featured Replies

Sve je tako, plus je punjen odličnim sirom iz Pranjana.

• Replies 1.1k
  • Views 129k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• johan nagel
    johan nagel

• johan nagel
    johan nagel

Мени је код бурека поента у самом тесту, корицама па тек онда у некаквом надеву, који ако је лош боље да га нема. Некад сир рецимо буде ужасан, или месо пресољено, пребиберено , сумњивог квалитета ген

• Bože, šta mi bi da u pola noći uđem na temu.   :mazi ove bureke preko ekrana:

Posted Images

6 hours ago, napadaj said:

Ronin će me blokirati, ali moram da kažem da je Pakitov burek odličan. Probao malopre u Ušću i sa sirom i sa mesom, oba su baš baš dobra.

Kako mu se zove pekara, tj gde jos ima da se kupi ?

Edited by brusli

6 hours ago, napadaj said:

Ronin će me blokirati, ali moram da kažem da je Pakitov burek odličan. Probao malopre u Ušću i sa sirom i sa mesom, oba su baš baš dobra.

Jel to ovaj picagram ? Ako je taj, onaj sto sam pojeo u hangaru je verovatno jedan od najgorih , cak i ne uzimajuci u obzir cenu

Da, Pizzagram. Ima ga u Ušću, Njegoševoj i Hangaru.

Nisam bio u Hangaru, a ovi u Ušću su bili stvarno dobri.

Edited by napadaj

• 1 month later...

Konačno jeo kod Ljupčeta jutros u 6:15. Meh, nisam presrećan, očekivao sam mnogo više. Eto taj Paquito kojeg sam pomenuo iznad ga debelo šije.

Mnogo se dobrih bureka pokvarilo u međuvremenu. Sara kod Franša, Čeda na Kaleniću, a moraću da razočaram i fanove Trpkovića. Pošto sam ja Bulbulderac, pamtim pekaru u Dimitrijali od osamdesetih, poznavao sam ne samo g-dina Trpkovića, već i njegovog oca.

Ta pekara u Dimitrijali se još dobro drži, na Dušanovcu i Slaviji manje. Premasno za moj ukus.

Od starih brendova mislim da su kvalitet zadržali Ranković i Petrović.

Jeste i Čeda, mada mi je teško da priznam D

Meni Crvena Zvezda ima super kore i (ne)masnoću, mada nadev upitan. Bar meso.

Liči na onu jednu vrstu hačapurija... ne da ne bih jeo, ali preeeviše luka za moj ukus.

Hacapuri...

homer-drooling.jpg

3 hours ago, zorglub said:

Liči na onu jednu vrstu hačapurija..

I meni to palo na pamet. Najbolji hačapuri sam jela na nekoj pijaci u Moskvi. Napolju tone nekih meni nepoznatih vrsta ribe, zamrznute naslagane na tezgama, a unutra, u nekom hangaru skoro isto hladno k’o vani, mračno, a u jednom ćošku hačapuri bakuta. Iseče mi ga na parčiće preko najlon kese spretnim pokretima u sekundi. Kesa ostala čitava, ma ni linije na njoj.

On 13. 2. 2026. at 10:33, April said:

Mnogo se dobrih bureka pokvarilo u međuvremenu. Sara kod Franša, Čeda na Kaleniću, a moraću da razočaram i fanove Trpkovića. Pošto sam ja Bulbulderac, pamtim pekaru u Dimitrijali od osamdesetih, poznavao sam ne samo g-dina Trpkovića, već i njegovog oca.

Ta pekara u Dimitrijali se još dobro drži, na Dušanovcu i Slaviji manje. Premasno za moj ukus.

Od starih brendova mislim da su kvalitet zadržali Ranković i Petrović.

Bila je još jedna pekara u to vreme, na uglu Tršćanske sa Dimitrija Tucovića. Veoma dobar hleb, vredelo je poraniti po vruć. Imali su i burek, vrlo pristojan.

Novitet kod Maksimovog unuka, ljuti bureci sa sirom i mesom

12 minutes ago, msv said:

Novitet kod Maksimovog unuka, ljuti bureci sa sirom i mesom

Gde je to?

46 minutes ago, Milošica said:

Gde je to?

CZV