January 5Jan 5 6 hours ago, napadaj said:Ronin će me blokirati, ali moram da kažem da je Pakitov burek odličan. Probao malopre u Ušću i sa sirom i sa mesom, oba su baš baš dobra.Kako mu se zove pekara, tj gde jos ima da se kupi ? Edited January 5Jan 5 by brusli
January 5Jan 5 6 hours ago, napadaj said:Ronin će me blokirati, ali moram da kažem da je Pakitov burek odličan. Probao malopre u Ušću i sa sirom i sa mesom, oba su baš baš dobra.Jel to ovaj picagram ? Ako je taj, onaj sto sam pojeo u hangaru je verovatno jedan od najgorih , cak i ne uzimajuci u obzir cenu
January 5Jan 5 Da, Pizzagram. Ima ga u Ušću, Njegoševoj i Hangaru. Nisam bio u Hangaru, a ovi u Ušću su bili stvarno dobri. Edited January 5Jan 5 by napadaj
February 13Feb 13 Konačno jeo kod Ljupčeta jutros u 6:15. Meh, nisam presrećan, očekivao sam mnogo više. Eto taj Paquito kojeg sam pomenuo iznad ga debelo šije.
February 13Feb 13 Mnogo se dobrih bureka pokvarilo u međuvremenu. Sara kod Franša, Čeda na Kaleniću, a moraću da razočaram i fanove Trpkovića. Pošto sam ja Bulbulderac, pamtim pekaru u Dimitrijali od osamdesetih, poznavao sam ne samo g-dina Trpkovića, već i njegovog oca. Ta pekara u Dimitrijali se još dobro drži, na Dušanovcu i Slaviji manje. Premasno za moj ukus. Od starih brendova mislim da su kvalitet zadržali Ranković i Petrović.
February 13Feb 13 Jeste i Čeda, mada mi je teško da priznam Meni Crvena Zvezda ima super kore i (ne)masnoću, mada nadev upitan. Bar meso.
February 13Feb 13 Tatarski Çi Börek je odličan burek, mada nije od onih na koje smo mi naviklihttps://youtube.com/shorts/L2SpSW3VVbg?si=36F5_c4BFwFmioZn
February 13Feb 13 Liči na onu jednu vrstu hačapurija... ne da ne bih jeo, ali preeeviše luka za moj ukus.
February 13Feb 13 3 hours ago, zorglub said:Liči na onu jednu vrstu hačapurija..I meni to palo na pamet. Najbolji hačapuri sam jela na nekoj pijaci u Moskvi. Napolju tone nekih meni nepoznatih vrsta ribe, zamrznute naslagane na tezgama, a unutra, u nekom hangaru skoro isto hladno k’o vani, mračno, a u jednom ćošku hačapuri bakuta. Iseče mi ga na parčiće preko najlon kese spretnim pokretima u sekundi. Kesa ostala čitava, ma ni linije na njoj.
February 20Feb 20 On 13. 2. 2026. at 10:33, April said:Mnogo se dobrih bureka pokvarilo u međuvremenu. Sara kod Franša, Čeda na Kaleniću, a moraću da razočaram i fanove Trpkovića. Pošto sam ja Bulbulderac, pamtim pekaru u Dimitrijali od osamdesetih, poznavao sam ne samo g-dina Trpkovića, već i njegovog oca.Ta pekara u Dimitrijali se još dobro drži, na Dušanovcu i Slaviji manje. Premasno za moj ukus.Od starih brendova mislim da su kvalitet zadržali Ranković i Petrović.Bila je još jedna pekara u to vreme, na uglu Tršćanske sa Dimitrija Tucovića. Veoma dobar hleb, vredelo je poraniti po vruć. Imali su i burek, vrlo pristojan.
February 24Feb 24 12 minutes ago, msv said:Novitet kod Maksimovog unuka, ljuti bureci sa sirom i mesomGde je to?